Опис Victorinox 5.6613.12:
Кухонний ніж Victorinox Fibrox Boning Flexible 12 см Black (5.6613.12)
Серія - Fibrox, Призначення - обвалочний, матеріал клинка - нержавіюча сталь, Колір руків`я - чорний
Професійний ніж Victorinox Fibrox Boning 5.6613.12 з вузьким гнучким лезом довжиною 12 см. Ергономічний, ідеально збалансований дизайн для віртуозної обробки м`ясної туші. Відділення м`язової, сполучної, жирової тканини від кістки максимально легко та точно. Ідеальний інструмент для професійних м`ясників, шеф-кухарів великих ресторанних кухонь та всіх поціновувачів високоякісного кухонного інвентарю.
- Ніж Fibrox Boning Flexible 5.6613.12, з чорною рукояттю:
- серія: Fibrox, професійна
- призначення: обвалочний
- довжина леза: 12 см
- особливості леза: гнучке (flexible), вузьке, вигнуте
- заточування ріжучої кромки: гладка (Plain)
- матеріал клинка: нержавіюча сталь високої якості
- матеріал рукоятки: термоеластопласт (ТЕП)
Фірмова рукоятка Фіброкс із витривалого термопластичного еластомеру (TPE) з шорсткою поверхнею. Має зручну і надійну фіксацію навіть при роботі з жирними продуктами, у вологому середовищі або в рукавичках. Термопластичний полімерний матеріал на дотик нагадує щільнопресовану гуму. Практичний для використання при низьких та високих температурах до 80-110 ° C, підходить для стерилізації. Матеріал є безпечним для роботи з продуктами харчування. Кухонні швейцарські ножі із колекції Fibrox здатні витримувати великі професійні навантаження. Ергономічний дизайн мінімізує стомлюваність під час роботи. Обвалочний ніж Вікторінокс Фіброкс 5.6613.12 оснащений лезом вигнутої форми та з гладкою ріжучою кромкою. Штамповане лезо виготовлене з високоякісної нержавіючої сталі. Завдяки правильному складу сплаву довго утримує заточування та чудово протистоїть впливу корозії. Електронне гравіювання: назва, логотип, фірмова емблема з орлом, серійний номер та емблема NSF.