Головна
Побутова техніка
Комп`ютери периферія
Телефони та аксесуари
Меблі
Інструменти
Товари для дітей
Туризм спорт відпочинок
Авто-техніка
Побутова хімія
Відеонагляд та охорона
Сейфи
Menu
search
napysaty
vhid
oбрані
kart
Оберіть кількість платежів
10 платежів по 1005грн
6 платежів по 1466грн
3 платежа по 2606грн
ПІБ повністю
Телефон
Паспорт №
Ідент. номер
Електронна пошта
 Я прочитав (-ла) Оферту та Паспорт кредиту і згоден (-на) з умовами

Навушники Logitech G733 Lightspeed Wireless RGB Gaming Headset Lilac (981-000890)

6699 ₴
Купити Кредит
08.05.24
bonusДешевше?
код 598834
Навушники Logitech G733 Lightspeed Wireless RGB Gaming Headset Lilac (981-000890) в Україні small №1
Навушники Logitech G733 Lightspeed Wireless RGB Gaming Headset Lilac (981-000890) в Україні small №2
Навушники Logitech G733 Lightspeed Wireless RGB Gaming Headset Lilac (981-000890) в Україні small №3
Навушники Logitech G733 Lightspeed Wireless RGB Gaming Headset Lilac (981-000890) в Україні small №4

Опис Logitech 981-000890:

Навушники Logitech G733 Lightspeed Wireless RGB Gaming Headset Lilac (981-000890)
гарнітура, бездротове, радіоканал, 32 Ом, Активне шумозаглушення - немає, 20 годин
ГРАЙТЕ СТИЛЬНО Нарешті, ваша гарнітура може стати оригінальним засобом самовираження. Бездротова модель G733 створена для комфортної гри. Об`ємний звук, голосові фільтри і поліпшена підсвічування: ця гарнітура не тільки забезпечує кристально чисте звучання і неперевершена якість гри, а й слугує дуже стильним аксесуаром. БЕЗДРОТОВОГО ПІДКЛЮЧЕННЯ І МАЛИЙ ВЕС НАДІЙНЕ БЕЗДРОТОВОГО ПІДКЛЮЧЕННЯ ПО ТЕХНОЛОГІЇ LIGHTSPEED® ПЕРЕДНЯ ПІДСВІЧ ПОЛНОСПЕКТРАЛЬНАЯ RGB ОСВІТЛЕННЯ LIGHTSYNC® БЕЗМЕЖНІ МОЖЛИВОСТІ БЕЗДРОТОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ Завдяки бездротовій технології LIGHTSPEED час роботи батареї становить понад 29 годин, а радіус дії надійної бездротового зв`язку досягає 20 метров.1Данний параметр залежить від режиму експлуатації та використовуваного комп`ютера. Заявлений час роботи батареї розраховано при встановленій гучності 50% і відключеною підсвічуванні. Відсутність кабелів, що сковують рухи, дає повну свободу дій під час гри. Розслабтеся і поринете в ігровий процес, насолоджуйтеся прослуховуванням музики і переглядом улюблених фільмів без обмежень. Відчуйте свободу гри за власними правилами. запаліть Майже 16,8 млн відтінків, дві настроюються зони для створення неповторних сценаріїв підсвічування. Тут можна вибирати потрібні кольори, включати реакцію підсвічування на звуки і події ігрового світу, а також вільно користуватися встановленою анімацією і створювати власну. І все це - за допомогою безкоштовного ігрового ПЗ G HUB. насичене звучання Завдяки дифузорам PRO-G, що забезпечує точну звукопередачу і відмінну якість відтворення всього звукового спектра, ви не пропустіть ні найменших нюансів гри. Технологія об`ємного звучання DTS Headphone: X 2.0 гарантує повне занурення в ігровий процесс.3Расшіренние функції, такі як DTS Headphone: X 2.0, Blue VO! CE і RGB-підсвічування LIGHTSYNC, недоступні для ігор на PlayStation 4. Мікрофон, сертифікований для застосування Discord, служить для передачі кристально чистого звуку без будь-яких перешкод. ВИНЯТКОВА ЛЕГКІСТЬ Всього 278 грамів, трохи більше половини фунта. Це вага двох маленьких чизбургеров або 250 цукерок Jelly Beans. Гарнітура дуже легка, а завдяки м`якому оголовью, рівномірно розподіляє вагу пристрою, ви і зовсім її не відчуєте. Обтічна форма ДЛЯ ІДЕАЛЬНОЮ ПОСАДКИ Двошаровий піноматеріал з ефектом пам`яті здатний адаптуватися до форми голови і скронь. Це дозволяє зменшити тиск на шкіру і дає максимум зручності під час тривалих ігрових сеансів. М`яке регульоване наголов`я гарантує правильну посадку.

Альтернативний опис Logitech 981-000890:

Грайте стильно
Нарешті, ваша гарнітура може стати оригінальним засобом самовираження. Бездротова модель G733 створена для комфортної гри. Об"ємний звук, голосові фільтри і поліпшене підсвічування: ця гарнітура не тільки забезпечує кристально чисте звучання і неперевершену якість гри, а й слугує дуже стильним аксесуаром.

Безмежні можливості бездротових технологій
Завдяки бездротовій технології LIGHTSPEED час роботи батареї становить понад 29 годин, а радіус дії надійної бездротового зв"язку досягає 20 метрів. Відсутність кабелів, що сковують рухи, дає повну свободу дій під час гри. Розслабтеся і поринете в ігровий процес, насолоджуйтеся прослуховуванням музики і переглядом улюблених фільмів без обмежень. Відчуйте свободу гри за власними правилами.

Запаліть
Майже 16.8 млн відтінків, дві настроюються зони для створення неповторних сценаріїв підсвічування. Тут можна вибирати потрібні кольори, включати реакцію підсвічування на звуки і події ігрового світу, а також вільно користуватися встановленою анімацією і створювати власну. І все це - за допомогою безкоштовного ігрового ПЗ G HUB.

Насичене звучання
Завдяки дифузорам PRO-G, що забезпечує точну звукопередачу і відмінну якість відтворення всього звукового спектра, ви не пропустіть ні найменших нюансів гри. Технологія об"ємного звучання DTS Headphone: X 2.0 гарантує повне занурення в ігровий процес. Мікрофон, сертифікований для застосування Discord, служить для передачі кристально чистого звуку без будь-яких перешкод.

Не пропустіть жодного нюансу
Гарнітура передає чіткий звук і насичені баси - як під час ігор, так і при прослуховуванні музики. Дифузори PRO-G виготовлені з унікального комбінованого сітчастого матеріалу, який зменшує спотворення і гарантує точне, чисте звучання - насичене і плавне, наче в кінотеатрі.

Дивно реалістичне об"ємне звучання
Повне занурення в ігровий світ стало можливим завдяки реалістичному об"ємному звучанню і Аудіотехнології нового покоління. Насолоджуйтесь дивно реалістичними звуками і звукові ефекти улюблених ігор, оточуючими вас з усіх боків. Ця гарнітура новітнього покоління застосовує технологію об"ємного звучання DTS Headphone: X 2.0 в форматі 7.1.

Чарівне звучання голосу
В гарнітурі G733 реалізована технологія фільтрації голосу BLUE VO! CE, яка забезпечує точну настройку звуку на професійному рівні. Підвищити якість звучання при трансляції можна в одну мить. Додаток G HUB дозволяє вибрати потрібний фільтр з числа готових або ж створити власний.

Виняткова легкість
Всього 278 грамів, трохи більше половини фунта. Це вага двох маленьких чизбургеров або 250 цукерок Jelly Beans. Гарнітура дуже легка, а завдяки м"якому оголів"ю, рівномірно розподіляє вагу пристрою, ви і зовсім її не відчуєте.

Обтічна форма для ідеальної посадки
Двошаровий піноматеріал з ефектом пам"яті здатний адаптуватися до форми голови і скронь. Це дозволяє зменшити тиск на шкіру і дає максимум зручності під час тривалих ігрових сеансів. М"яке регульоване наголів"я гарантує правильну посадку.

Грайте з кольором
Ігровий світ перетворюється: Logitech G - це поєднання першокласних ігрових технологій, яскравих кольорів, свіжих стилістичних віянь і приголомшливою атмосфери. Доповніть комплект високопродуктивними мишею і клавіатурою.

Характеристики Logitech 981-000890:

Виробник: Logitech
Модель: G733 Lightspeed Wireless RGB Gaming Headset Lilac
Артикул: 981-000890
Тип пристрою: гарнітура
Тип: геймерські (ігрові)
Підключення: бездротове
Назначение: для комп`ютера
Конструкція: повнорозмірні
Інтерфейс підключення: радіоканал
Опір навушників: 32 Ом
Мінімальна відтворювана частота: 20 Гц
Максимальна відтворена частота: 20 кГц
Активне шумозаглушення: немає
Час роботи від акумулятора: 20 годин
Особенности: регулятор гучності; підсвічування; швидка зарядка через порт USB-C
Також шукають: великі; з мікрофоном
Колір: Lilac

Купити Навушники Logitech G733 Lightspeed Wireless можливо також у

Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницький, Луцьк, Львів, Маріуполь, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів або по Україні
© Інтернет магазин laguna.ua, 2003-2022
Код партнера магазину Лагуна:

Пароль:

Реєстрація
ico_x
Спитайте в того, хто порекомендував наш магазин. В нього є промо-код, після вводу якого ви отримаєте знижку!


×
Уважно прочитайте!
  • Знаходимось у м.Дніпро
  • Працюємо під замовлення
  • Приблизна дата відправки на товарі
  • Ціни актуальні
  • Якщо є ціна товар доступний
  • Працюємо з частковою передоплатою
  • Наші гарантії
telefon(067)561 12 02 telefon(050)481 54 23
tl(067)561 12 02 vb(067)561 12 02
yarovoy-m@laguna.ua

  • Вінниця
    Вінницька обл.
  • Дніпро
    Дніпропетровська обл.
  • Житомир
    Житомирська обл.
  • Запоріжжя
    Запорізька обл.
  • Івано-Франківськ
    Івано-Франківська обл.
  • Київ
    Київська обл.
  • Кропивницький
    Кіровоградська обл.
  • Луцьк
    Волинська обл.
  • Львів
    Львівська обл.
  • Маріуполь
    Донецька обл.
  • Миколаїв
    Миколаївська обл.
  • Одеса
    Одеська обл.
  • Полтава
    Полтавська обл.
  • Рівне
    Рівненська обл.
  • Суми
    Сумська обл.
  • Тернопіль
    Тернопільська обл.
  • Ужгород
    Закарпатська обл.
  • Харків
    Харківська обл.
  • Херсон
    Херсонська обл.
  • Хмельницький
    Хмельницька обл.
  • Черкаси
    Черкаська обл.
  • Чернівці
    Чернівецька обл.
  • Чернігів
    Чернігівська обл.



  • Перейти на основний сайт