Головна
Побутова техніка
Комп`ютери периферія
Телефони та аксесуари
Меблі
Інструменти
Товари для дітей
Туризм спорт відпочинок
Авто-техніка
Побутова хімія
Відеонагляд та охорона
Сейфи
Menu
search
napysaty
vhid
oбрані
kart

Кто такий Манафорт та його потужний вплив на зубожіння України


11:02, 01 лютого 2019

Коротка довідка хто він такий:

Пол Джон Манафорт-молодший  — американський юрист, лобіст і політичний консультант. З червня по серпень 2016 року обіймав посаду керівника виборчого штабу Дональда Трампа у ході президентських виборів в США. Раніше також працював радником під час президентських кампаній Джеральда Форда, Рональда Рейгана, Джорджа Буша-старшого, Боба Доула, Джорджа Буша-молодшого, Джона Маккейна.[2][3]

Манафорт відомий лобіюванням інтересів спірних іноземних лідерів, таких як колишній український президент Віктор Янукович, теперішнім Петром Порошенко, колишній диктатор Філіпін Фердинанд Маркос, лідер ангольських партизан Жонас Савімбі, колишній диктатор Демократичної Республіки Конго Мобуту Сесе Секо та інших іноземних державних керівників, завдяки чому його фірма потрапила до списку провідних «відбілювачів іміджу» найгірших диктаторів і корупціонерів світу.[7][8]

Наразі Пол Манафорт перебуває під слідством декількох федеральних агентств. Він є центральною фігурою в розслідуванні  спеціального прокурора Міністерства юстиції США Роберта Мюллера відносно можливих незаконних зв'язків виборчого штабу Трампа з російським керівництвом. Крім того, політконсультант знаходиться під слідством за можливі порушення податкового законодавства та відмивання грошей, зокрема й в інтересах Віктора Януковича.[9][10][11] Зранку 30 жовтня 2017 року Манафорт здався ФБР. Йому пред'явлено звинувачення по 12 епізодах. У випадку доведення вини Манафорту загрожує до 80 років позбавлення волі.[12][13]


А тепер до діла, який величезний негативний вплив він зробив на Україну (і заробив на цьому приблизно 60млн доларів!)
З Януковичем він працював десять років. Початок співпраці — це епоха після Помаранчевої революції в Україні, коли Янукович через фальсифікацію виборів був таким близьким до отримання влади в Україні, але завдяки Тимошенко і народу України, втратив її.
Саме завдяки підходам Манафорта Янукович повернувся до української політики, мав успіх на парламентських виборах "Партії регіонів" 2006 та 2007 років та "переміг" на президентських у 2010-му (Хоча реально виграла ЮВТ). Він радив використовувати регіональні та етнічні особливості під час голосування, розповідаючи про «безправ'я» мешканців східної України, які відчували себе кинутими після Помаранчевої революції. Саме тоді був закладений серйозний розкол на мовному підґрунті, байки про годівницю України "Донбасом". На замовленні статті, "експертів" та вброси неправдивої інформації від продажних політиків (в тому числі і закордонних, середньої та високої ланки) витрачались мільйони доларів, а всім цим диригував пан Манафорт. А тепер поговоримо про методи дискредитації головного опонента Януковичу та всім синім Юлії Тимошенко (матеріали The Guardian). До президентських виборів 2010 року план був такий:
- Пропозиція переписати статті у Вікіпедії для критики тодішнього опонента Януковича Тимошенко
- Створення фейковий "мозкового центру" (групи експертів - УП) у Відні для поширення позицій на підтримку Януковича
- Робота в соціальних мережах, націлена на аудиторії в Європі і США
- Використання "тролів" в соціальних мережах.

У 2011 році Манафорт погодив таємну стратегію дискредитації Тимошенко за кордоном (щоб виправдати перед народом України та перед світовою спільнотою політичне переслідування ЮВТ і подальше її потрапляння у в'язницю). Цей проект створив колишній кореспондент Wall Street Journal і репортер Financial Times Алан Фрідман. Його раніше звинувачували в приховуванні своєї роботи як платного лобіста. У цьому також були залучені колишній заступник Манафорта Рік Гейтс і старший юрист Костянтин Килимник. ФБР підозрює, що останній має зв'язки з російською військовою розвідкою. У липні 2011 року Фрідман направив Манафорту конфіденційний шестисторінковий документ під назвою "Україна - цифрова дорожня карта". Цей документ передбачав план "деконструювати" Тимошенко в інтернеті, через відеоролики, статті та соціальні медіа. Як зазначає газета, пропонована схема була амбітною. Вона включала випуск анонімних відеороликів, з критикою Тимошенко і її порівняння з "п'яним екс-президентом РФ Борисом Єльциним". "Соціальне медіа-простір надає великі можливості для провини за допомогою асоціацій", - писав Фрідман в документі. Він продовжив: "Ми знаємо, що існує відео Тимошенко, в якому вона висуває деякі неприпустимі претензії в суді ... Відео може бути поширене в соціальній мережі, щоб посилити враження, що вона в кращому випадку є нерозумною, а в гіршому - зла, наклепниця і антисемітка ". Планувалося, що ці повідомлення поширять "відомі Манафорту і Фрідману" користувачі соцмережі Twitter.

"Дорожня карта" включала сайт, блог-пости і електронні листи, відправлені "цільової аудиторії в Європі і США". Один розділ отримав назву "операції під прикриттям". У ньому говорилося про редагування сторінки Вікіпедії "для підкреслення корупції Тимошенко, суд (над нею - УП) і модифікації тону використаної мови". За твердженнями видання з посиланням на документи, Фрідман прямо рапортував Києву про свою роботу. Навесні 2012 року він повідомив тодішньому міністру закордонних справ Костянтину Грищенку, що він "створив десятки позитивних експериментів / інтерв'ю / статей для преси та телебачення" і "поширював позитивні новини" загальною кількістю майже до 2000 публікацій. Ці матеріали розповсюджували через створений фейковий дослідний центр - "Центр вивчення колишніх радянських соціалістичних республік (СРСР)", який створили за підтримки Манафорта. Фрідман використовував його для публікації десятків позитивних історій про Януковича, багато хто з яких під ім'ям автора "Метью Ліни". У матеріалах "Метью Ліна" критикував Тимошенко і державний департамент Барака Обами. Крім того, Фрідман розповів Манафорту, що його редакційна команда написала статтю від імені Януковича, яку опублікував Wall Street Journal.

"У квітні 2012 року Фрідман відправив ще один" дуже конфіденційний "двохсторінковий документ Манафорту. В ньому викладено плани по запуску" спеціального веб-сайту "під назвою" Файли Тимошенко ". Сайт міг би належати Інні Богословській, депутату України і критику Тимошенко", - пише видання.

Манафорт 17 разів приїжджав в Україну в 2014 і 2015 роках для роботи на виборах. Він, як стверджується, порадив "Партії регіонів" перейменуватися в - "Опозиційний блок". Працював радником Петра Порошенко, але не мав вже такого впливу, як на свого колишнього боса, та й грошей в рази менше. Пізніше Манафорт неофіційно стверджував, що Порошенко його кинув, не заплатив за послуги...

Наразі  Манафорту пред'явлені звинувачення, які стосуються відмивання грошей, ухилення від податків і шахрайства, його також звинувачують в тому, що він не зареєструвався як іноземний агент, хоча займався лобіюванням інтересів в США прокремлівського уряду України часів колишнього президента Віктора Януковича.

І на останок від себе, ця людина допомогла Путінському ставленику виграти вибори президента 2010,  на брехні, розподілу українців, розбрату, посилення російського впливу. Результатом цього ми втратили частину території, в нас вже п'ятий рік війна, потужна економічна та політична криза, десятки тисяч втрат і мільйони емігрантів. Тому в мене є прохання, подумайте над цим всім та дайте шанс тому, заради кого десятиріччя вибудовувати стіну неправди, злості та безсилля, витратили сотні мільйонів доларів, залучили десятки тисяч людей. Я кажу про Юлію Володимирівну - її боялась і боїться влада з кінця 90-х. Дайте їй шанс виконати і розвернути вітрила України та дати потужний поштовх у розвитку, демократії та прав людини. Почитайте її економічний курс та проект нової конституції. Зробіть це для себе та ваших близьких.


У статті використані матеріали
Манафорт: 10 нових фактів про головного політтехнолога Януковича
Екс-радник Януковича Манафорт ухвалював «чорну» медіа-стратегію проти Тимошенко
В The Guardian вийшла стаття про дискредитацію Тимошенко
Вікіпедія

Автор матеріалу:




Безліч товарів за найнижчими цінами. Знайдеться все!



Заробляй на поширеннях! Як?


Написати нову статтю  

© Інтернет магазин laguna.ua, 2003-2022
Код партнера магазину Лагуна:

Пароль:

Реєстрація
ico_x
Спитайте в того, хто порекомендував наш магазин. В нього є промо-код, після вводу якого ви отримаєте знижку!


×
Уважно прочитайте!
  • Знаходимось у м.Дніпро
  • Працюємо під замовлення
  • Приблизна дата відправки на товарі
  • Ціни актуальні
  • Якщо є ціна товар доступний
  • Працюємо з частковою передоплатою
  • Наші гарантії
telefon(067)561 12 02 telefon(050)481 54 23
tl(067)561 12 02 vb(067)561 12 02
yarovoy-m@laguna.ua

  • Вінниця
    Вінницька обл.
  • Дніпро
    Дніпропетровська обл.
  • Житомир
    Житомирська обл.
  • Запоріжжя
    Запорізька обл.
  • Івано-Франківськ
    Івано-Франківська обл.
  • Київ
    Київська обл.
  • Кропивницький
    Кіровоградська обл.
  • Луцьк
    Волинська обл.
  • Львів
    Львівська обл.
  • Маріуполь
    Донецька обл.
  • Миколаїв
    Миколаївська обл.
  • Одеса
    Одеська обл.
  • Полтава
    Полтавська обл.
  • Рівне
    Рівненська обл.
  • Суми
    Сумська обл.
  • Тернопіль
    Тернопільська обл.
  • Ужгород
    Закарпатська обл.
  • Харків
    Харківська обл.
  • Херсон
    Херсонська обл.
  • Хмельницький
    Хмельницька обл.
  • Черкаси
    Черкаська обл.
  • Чернівці
    Чернівецька обл.
  • Чернігів
    Чернігівська обл.



  • Перейти на основний сайт