Головна
Побутова техніка
Комп`ютери периферія
Телефони та аксесуари
Меблі
Інструменти
Товари для дітей
Туризм спорт відпочинок
Авто-техніка
Побутова хімія
Відеонагляд та охорона
Сейфи
Menu
search
napysaty
vhid
oбрані
kart
Оберіть кількість платежів
10 платежів по 1067грн
6 платежів по 1556грн
3 платежа по 2766грн
ПІБ повністю
Телефон
Паспорт №
Ідент. номер
Електронна пошта
 Я прочитав (-ла) Оферту та Паспорт кредиту і згоден (-на) з умовами

Комутатор D-Link DGS-1510-20L/ME 16x1GE_ 4xSFP(1G)_ Metro Ethernet

Опис Комутатор D-Link DGS-1510-20L/ME 16x1GE_ 4xSFP(1G)_ Metro Ethernet:

Комутатор мережевий D-Link DGS-1510-20
Комутатор мережевий D-Link DGS-1510-20 забезпечує надійне з`єднання і дозволяє легко масштабувати існуючу мережу. Комутатор оснащений 16 портами 10/100/1000 Мбіт / с, а також 2 портами 10G SFP +, використовуваними для стекіровання або uplink-з`єднання. Комутатори з підтримкою Рое ідеально підходять для корпоративних клієнтів, в мережах яких використовуються VoIP-сервіси, бездротові точки доступу і мережеві відеокамери. Комутатори серії DGS-1510 підтримують статичну маршрутизацію, яка створює можливість для зв`язку між різними групами користувачів у різних сегментах VLAN в мережі. Оскільки комутатори можуть управляти маршрутизацією всередині локальної мережі, обробку виключно зовнішньої маршрутизації трафіку можна доручити мережевого маршрутизатора. Комутатори серії DGS-1510 підтримують ряд функцій рівня 2, включаючи IGMP Snooping, Port Mirroring, Spanning Tree і Link Layer Discovery Protocol (LLDP). Управління потоком IEEE 802.3x дозволяє безпосередньо підключити сервери до комутатора для швидкої і надійної передачі даних. Комутатори підтримують функцію діагностики кабелю і функцію Loopback Detection. Функція Loopback Detection використовується для визначення петель і автоматичного відключення порту або VLAN, на якому виявлено петля. Функція діагностики кабелю призначена для визначення якості мідних кабелів, а також типу несправності кабелю.
Використання Web-інтерфейсу управління комутаторами D-Link DGS-1510-20 і утиліти D-Link Network Assistant дозволяє адміністраторам видалено управляти мережею на рівні портів. Утиліта D-Link Network Assistant підтримує функції автоматичного виявлення і відображення на екрані комутаторів D-Link серії Web Smart, що належать одному і тому ж сегменту мережі L2. Web-інтерфейс забезпечує доступ до комутатора з точки мережі без необхідності введення IP-адреси або маски підмережі, що дозволяє виконати настройку та базову установку знайдених пристроїв, включаючи зміну пароля та оновлення програмного забезпечення. Комутатори серії DGS-1510 також підтримують інтерфейс командного рядка (CLI) і SNMP MIB, забезпечуючи можливість централізованого управління у великій мережі. Управління інтерфейсом командного рядка (CLI) здійснюється через консольний порт і Telnet. За рахунок наявності на комутаторі консольного порту підключення до нього можливо навіть у випадку високого завантаження мережі. Комутатори серії DGS-1510 підтримує технологію D-Link Green 3.0, яка забезпечує економію електроенергії без зниження продуктивності і функціональних можливостей пристроїв. Підтримка стандарту 802.3az Energy Efficient Ethernet дозволяє автоматично зменшити енергоспоживання при невеликому обсязі трафіку.

Альтернативний опис Комутатор D-Link DGS-1510-20L/ME 16x1GE_ 4xSFP(1G)_ Metro Ethernet:

Серія DGS-1510 включає в себе комутатори SmartPro з портами 10G і є ідеальним рішенням для розгортання мереж підприємств малого та середнього бізнесу (SME/SMB). Серія DGS-1510 забезпечує надійне з"єднання і дозволяє легко масштабувати існуючу мережу. Комутатори цієї серії оснащені 16, 24 або 48 портами 10/100/1000 Мбіт/с, а також 2 або 4 портами 10G SFP +, використовуваними для стекіровання або uplink-з"єднання.
Комутатори з підтримкою РОЕ ідеально підходять для корпоративних клієнтів, в мережах яких використовуються VoIP-сервіси, бездротові точки доступу і мережеві відеокамери. Комутатор DGS-1510-28P з 24 портами РОЕ підтримує стандарт 802.3at (до 30 Вт вихідної потужності на порт) і забезпечує подачу живлення на різні пристрої з підтримкою РОЕ, дозволяючи розширити існуючу мережу в міру зростання підприємства, а також ввести у використання новітні технології без надлишкових витрат.

10G SFP + порти, які використовуються для стекіровання або uplink-з "єднання
Залежно від реалізованої топології стекіровання (лінійної або кільцевої) користувачі можуть використовувати один або два порти 10-Gigabit SFP +. Використовуючи додаткові кабелі можна об"єднати в стек до 6 пристроїв (288 гігабітних портів) і отримати широку смугу пропускання за доступною ціною. Крім того, в одному стеку можна використовувати будь-які комутатори серії DGS-1510 з метою зручності налаштування, управління, а також пошуку та усунення несправностей. Підтримуючи швидкість 20 Гбіт/с в режимі повного дуплексу, комутатор DGS-1510 дозволяє підключитися до опорної мережі і до серверів, забезпечуючи при цьому високу продуктивність.

Керування трафіком 3
Комутатори серії DGS-1510 підтримують статичну маршрутизацію, яка створює можливість для зв"язку між різними групами користувачів в різних сегментах VLAN в мережі. Оскільки комутатори можуть керувати маршрутизацією всередині локальної мережі, обробку виключно зовнішньої маршрутизації трафіку можна доручити мережевому маршрутизатору.

Додаткові функції рівня 2
Комутатори серії DGS-1510 підтримують низку функцій рівня 2, включаючи IGMP Snooping, Port Mirroring, Spanning Tree і Link Layer Discovery Protocol (LLDP). Керування потоком IEEE 802.3x дозволяє безпосередньо підключити сервери до комутатора для швидкої і надійної передачі даних. Комутатори підтримують функцію діагностики кабелю і функцію Loopback Detection. Функція Loopback Detection використовується для визначення петель і автоматичного відключення порту або VLAN, на якому виявлена петля. Функція діагностики кабелю призначена для визначення якості мідних кабелів, а також типу несправності кабелю.

QoS, керування смугою пропуску
Комутатори серії DGS-1510 підтримують Auto Surveillance VLAN (ASV) і Auto Voice VLAN, і є ідеальним рішенням для розгортання VoIP і відеоспостереження. Auto Surveillance VLAN - це нова, провідна в галузі технологія, вбудована в комутатори Smart D-Link. Дана технологія об"єднує дані і передачу відеоспостереження через один комутатор SmartPro, скорочуючи, таким чином, вартість і засоби обслуговування обладнання. ASV також гарантує якісний перегляд відео в реальному часі і управління без шкоди для передачі звичайних даних мережі. Функція автоматичного визначення підключеного обладнання VoIP дозволяє поміщати "голосовий" трафік у виділену VLAN. Завдяки максимальному пріоритету та індивідуальним VLAN, дана функція забезпечує якісну і захищену передачу VoIP-трафіку. Крім того, DSCP маркує Ethernet-пакети з призначенням мережевому трафіку різних сервісів. На додаток, функція управління смугою пропускання дозволяє мережевим адміністраторам зарезервувати смугу пропускання для різних додатків, які потребують високої пропускної здатності або забезпечити максимальний пріоритет.

Безпека мережі
Функція D-Link Safeguard Engine захищає комутатори від шкідливого трафіку, викликаного активністю вірусів. Автентифікація на основі порту 802.1X дозволяє використовувати зовнішній сервер RADIUS для авторизації користувачів.
Крім цього, функція списків управління доступом (ACL) збільшує безпеку мережі і допомагає захистити мережу, відфільтровуючи трафік, що виходить від несанкціонованих MAC-адрес або IP-адрес.
Комутатори серії DGS-1510 підтримують функцію запобігання атакам ARP Spoofing, що захищає від атак в мережі Ethernet, які можуть викликати зміну трафіку або його затримку шляхом відправки помилкових ARP-повідомлень. Для запобігання атакам ARP Spoofing комутатор використовує функцію Packet Control ACLs для блокування пакетів, що містять помилкові ARP-повідомлення. Для підвищення рівня безпеки використовується функція DHCP Server Screening, що забороняє доступ неавторизованим DHCP-серверам.

Підтримка IPv6
У серії DGS-1510 реалізована підтримка функціоналу IPv6, включаючи MLD Snooping, IPv6 ACL/QoS і IMPB (IP-MAC-Port Binding), що сприяє легкій інтеграції обладнання в мережі наступного покоління. Крім цього, ця серія підтримує функції обох стеків протоколів IPv4/v6, дозволяючи комутаторам виступати в ролі моста між мережами IPv4 і IPv6.

Гнучкість керування
Серія DGS-1510 підтримує функцію Single IP Management (SIM), яка дозволяє керувати віртуальним стеком з 32 пристроїв через одну IP-адресу. Дана функція значно спрощує управління як невеликими робочими групами, так і телекомунікаційними центрами, одночасно дозволяючи масштабувати мережу і збільшувати пропускну здатність у разі необхідності.
Використання Web-інтерфейсу управління комутаторами серії DGS-1510 та утиліти D-Link Network Assistant дозволяє адміністраторам віддалено керувати мережею на рівні портів. Утиліта D-Link Network Assistant підтримує функції автоматичного виявлення та відображення на екрані комутаторів D-Link серії Web Smart, що належать одному і тому ж сегменту мережі L2. Web-інтерфейс забезпечує доступ до комутатора з будь-якої точки мережі без необхідності введення IP-адреси або маски підмережі, що дозволяє виконати налаштування та базове встановлення знайдених пристроїв, включаючи зміну пароля та оновлення програмного забезпечення.
Комутатори серії DGS-1510 також підтримують інтерфейс командного рядка (CLI) і SNMP MIB, забезпечуючи можливість централізованого управління у великій мережі. Керування інтерфейсом командного рядка (CLI) здійснюється через консольний порт і Telnet. За рахунок наявності на комутаторі консольного порту підключення до нього можливе навіть у разі високого завантаження мережі.

Економія електроенергії
Комутатори серії DGS-1510 підтримують технологію D-Link Green 3.0, яка забезпечує економію електроенергії без зниження продуктивності і функціональних можливостей пристроїв. Підтримка стандарту 802.3az Energy Efficient Ethernet дозволяє автоматично зменшити енергоспоживання при невеликому обсязі трафіку. Функція енергозбереження забезпечує автоматичне відключення живлення неактивних портів, вимикання індикаторів і перехід системи в сплячий режим за розкладом. Розклад також можна застосовувати до комутатора з підтримкою PoE, що дозволяє уникнути зайвого споживання енергії під час спаду активності.

Характеристики Комутатор D-Link DGS-1510-20L/ME 16x1GE_ 4xSFP(1G)_ Metro Ethernet:

Виробник: D-Link
Модель: DGS-1510-20
Артикул: DGS-1510-20
Корпус: Металевий
Кількість Uplinks портів: 2x1G SFP, 2x10G SFP
Кількість LAN портів: 16x10/100/1000TX

Купити Комутатор D-Link DGS-1510-20L/ME 16x1GE_ 4xSFP(1G)_ Metro Ethernet можливо також у

Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницький, Луцьк, Львів, Маріуполь, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів або по Україні
© Інтернет магазин laguna.ua, 2003-2022
Код партнера магазину Лагуна:

Пароль:

Реєстрація
ico_x
Спитайте в того, хто порекомендував наш магазин. В нього є промо-код, після вводу якого ви отримаєте знижку!


×
Уважно прочитайте!
  • Знаходимось у м.Дніпро
  • Працюємо під замовлення
  • Приблизна дата відправки на товарі
  • Ціни актуальні
  • Якщо є ціна товар доступний
  • Працюємо з частковою передоплатою
  • Наші гарантії
telefon(067)561 12 02 telefon(050)481 54 23
tl(067)561 12 02 vb(067)561 12 02
yarovoy-m@laguna.ua

  • Вінниця
    Вінницька обл.
  • Дніпро
    Дніпропетровська обл.
  • Житомир
    Житомирська обл.
  • Запоріжжя
    Запорізька обл.
  • Івано-Франківськ
    Івано-Франківська обл.
  • Київ
    Київська обл.
  • Кропивницький
    Кіровоградська обл.
  • Луцьк
    Волинська обл.
  • Львів
    Львівська обл.
  • Маріуполь
    Донецька обл.
  • Миколаїв
    Миколаївська обл.
  • Одеса
    Одеська обл.
  • Полтава
    Полтавська обл.
  • Рівне
    Рівненська обл.
  • Суми
    Сумська обл.
  • Тернопіль
    Тернопільська обл.
  • Ужгород
    Закарпатська обл.
  • Харків
    Харківська обл.
  • Херсон
    Херсонська обл.
  • Хмельницький
    Хмельницька обл.
  • Черкаси
    Черкаська обл.
  • Чернівці
    Чернівецька обл.
  • Чернігів
    Чернігівська обл.



  • Перейти на основний сайт