Головна
Побутова техніка
Комп`ютери периферія
Телефони та аксесуари
Меблі
Інструменти
Товари для дітей
Туризм спорт відпочинок
Авто-техніка
Побутова хімія
Відеонагляд та охорона
Сейфи
Menu
search
napysaty
vhid
oбрані
kart

Заробіток у своєму селі. Шалений потенціал!


16:27, 05 лютого 2017

Продовження циклу публікацій про дохід в партнерській програмі інтернет-магазину "Лагуна".

... Бажаєте спробувати? - СПРОБУЙТЕ! Для цього вже все є!

Минулого разу ми розглядали різні варіанти доходу в партнерській програмі, а саме: дохід для власників сайтів та дохід для активних інтернет-користувачів. Виникає питання: а чи можна отримувати прибуток, якщо власного сайту поки немає, в інтернеті "поки не дуже" та й взагалі живу в селі?
Або ж так: у мене в селі є родичі і знайомі. То чим я можу допомогти їм і самому собі одночасно? Чи є щось їм запропонувати?

Давайте разом розглянемо і такий, на перший погляд "мертвий" варіант. Чи є:
- Потреба в жителів села в пропонованих нами товарах?
- Фінансові можливості для того, щоб придбати (можливо дорогі) товари?
- Технічна можливість в жителів села обрати та замовити товари в інтернет-магазині?
- Технічна можливість у магазину доставити замовлений товар (можливо великогабаритний, наприклад холодильник, газову плиту, пральну машинку тощо...) в будь-який населений пункт України?

На перші два питання відповідь очевидна. В каталозі є навіть товари групи "Сад та город, інструмент" - це те, що безпосередньо стосується сільського господарства, не кажучи про інші товари, що є невід`ємними атрибутами сучасного сільського життя. Фінансові можливості - то є окреме питання і взагалі не до магазину. З свого боку магазин підключив кілька потужних фінансових установ, що забезпечують кредитування (у тому числі і в режимі "онлайн") - дивіться у відповідному розділі на сайті. Тому вважатимемо що потреба, бажання та фінансові можливості в селі є.
Стосовно низького рівня комп’ютеризації сільського населення: так, тут є певна проблема. Що характерно, проблема наразі вже не стільки технічна, скільки історична. Село, з очевидних причин, відстає в цьому плані від урбанізованого міського темпу життя. Але "відстає" означає лише те, що буде наздоганяти і цей процес вже не спинити.

На цьому пункті слід зупинитись і розглянути детально. Які варіанти по підключенню до мережі "інтернет" в селі?
- Мобільний зв’язок, покриття. Напевне, вже не залишилось населених пунктів без покриття. Це означає, що в будь-якому населеному пункті інтернет вже є, для користування ним необхідний лише будь-який мобільний телефон. Телефони є у всіх, а отже і інтернет є у всіх.
- Покриття операторами швидкісного бездротового інтернету. Національні оператори забезпечують чудове покриття вже зараз, і територія покриття постійно збільшується. А там, де сигнал нижче необхідного рівня, в багатьох випадках достатньо застосувати зовнішню антену.
- Покриття операторами швидкісного дротового інтернету. Як правило, йдеться про ADSL-технологію для власників стаціонарних телефонів. Але розвивається також і кабельний інтернет.

З доступом в "інтернет" розібралися, висновок: доступ є, технічні можливості є. Ситуація кардинально змінилась на краще у порівнянні скажімо з тим, що було 5 років потому.
Тепер питання щодо пристрою, за допомогою якого можна було б обрати та замовити товар. Що може виступати у ролі такого пристрою:
- Мобільний телефон з вбудованим браузером. Це майже всі сучасні моделі телефонів.
- Планшетний комп’ютер, КПК, смартфон
- Настільний персональний комп’ютер
- Ноутбук

Як бачимо, перший пункт вже дає відповідь на питання стосовно технічних можливостей, а отже це також не є проблемою. Безумовно, слід погодитися: переглядати, обирати та замовляти товари з каталогу інтернет-магазину зручніше не на телефоні, а на всіх інших перерахованих пристроях. Ця проблема може стати для тих, хто побачить в ній можливості, тим самим способом доходу, про який йдеться.

- Запропонуйте вашим знайомим придбати необхідні товари не так, як вони звикли (переплативши купу грошей і витративши купу часу на поїздки по магазинах, та ще й як правило за кілька десятків кілометрів від себе), а в нашому інтернет-магазині
- Допоможіть їм в цьому, надайте можливість обрати товари та замовити їх з вашого комп’ютера. При цьому, безумовно ви стаєте реферером вашого клієнта, вам нараховується бонус та збільшується відсоток вашої знижки. Тут не будемо зупинятись, все детально розписано в розділі "Партнерська програма".
- Отримайте після цього купу рекомендацій від вдячних клієнтів та збільшуйте свою мережу продажів. Новини в селі поширюються дуже швидко, то ж використайте цю можливість.
- Пропонуйте своїм клієнтам придбати доступні планшети або ноутбуки та пропонуйте їм також активно долучатися до продажів в партнерській програмі інтернет-магазину "Лагуна".
- Розкажіть про наші можливості місцевим листоношам та соціально-активним людям, місцевим підприємцям та бізнесменам. Зацікавте їх нашими умовами співпраці і тим самим збільшуйте свою мережу і свій дохід!
Ну і наостанок: покваптеся, станьте першим на селі!


Аргументи на користь таких покупок:
- Низькі ціни. Суттєво нижчі ніж в звичайних магазинах, різниця може бути просто разючою.
- Нема потреби кудись їхати, обирати, слухати поради менеджерів-консультантів магазинів у переважній більшості невисокої кваліфікації, зацікавлених в продажу "залежалих" товарів та товарів з вітрини.
- Доставка замовлених товарів прямо додому, за вказаною адресою у будь-який населений пункт України. Знов таки суттєва економія як свого часу, так і своїх коштів. Жодного клопоту.
- Можливість оплати безпосередньо при отриманні товару. (Як правило, це стосується першої покупки, поки присутня невпевненість)
- Можливість придбати в кредит.

Недолік лише один. Як кажуть люди, "хочу помацати". Але ж ми з вами і не проти - хай собі "мацають" в звичайному магазині, переписують марку та модель і замовляють вже там, де є якісний сервіс та низькі ціни. Як правило, з часом, бажання до "помацати" пропадає, люди починають розбиратись як придбати потрібний, бажаний і відповідаючий сподіванням товар "заочно".

Рекомендації для початку роботи в селі:
Холодильники
Кондиціонери
Хлібопічки
Швейні машинки
Супутникові тюнери
Мобільні телефони
Фотокамери та відеокамери
Пральні машинки
Телевізори
Планшетні комп’ютери
Ноутбуки
Автомобільні шини
Драбинивідралопатикультиваторисіялкиоприскувачішлангиінструментиаксесуариперфоратори... та безліч інших товарів з каталогу.
Автор матеріалу:


Пов`язана стаття: Метод щирих рекомендацій




Безліч товарів за найнижчими цінами. Знайдеться все!



Заробляй на поширеннях! Як?


Написати нову статтю  

© Інтернет магазин laguna.ua, 2003-2022
Код партнера магазину Лагуна:

Пароль:

Реєстрація
ico_x
Спитайте в того, хто порекомендував наш магазин. В нього є промо-код, після вводу якого ви отримаєте знижку!


×
Уважно прочитайте!
  • Знаходимось у м.Дніпро
  • Працюємо під замовлення
  • Приблизна дата відправки на товарі
  • Ціни актуальні
  • Якщо є ціна товар доступний
  • Працюємо з частковою передоплатою
  • Наші гарантії
telefon(067)561 12 02 telefon(050)481 54 23
tl(067)561 12 02 vb(067)561 12 02
yarovoy-m@laguna.ua

  • Вінниця
    Вінницька обл.
  • Дніпро
    Дніпропетровська обл.
  • Житомир
    Житомирська обл.
  • Запоріжжя
    Запорізька обл.
  • Івано-Франківськ
    Івано-Франківська обл.
  • Київ
    Київська обл.
  • Кропивницький
    Кіровоградська обл.
  • Луцьк
    Волинська обл.
  • Львів
    Львівська обл.
  • Маріуполь
    Донецька обл.
  • Миколаїв
    Миколаївська обл.
  • Одеса
    Одеська обл.
  • Полтава
    Полтавська обл.
  • Рівне
    Рівненська обл.
  • Суми
    Сумська обл.
  • Тернопіль
    Тернопільська обл.
  • Ужгород
    Закарпатська обл.
  • Харків
    Харківська обл.
  • Херсон
    Херсонська обл.
  • Хмельницький
    Хмельницька обл.
  • Черкаси
    Черкаська обл.
  • Чернівці
    Чернівецька обл.
  • Чернігів
    Чернігівська обл.



  • Перейти на основний сайт