Головна
Побутова техніка
Комп`ютери периферія
Телефони та аксесуари
Меблі
Інструменти
Товари для дітей
Туризм спорт відпочинок
Авто-техніка
Побутова хімія
Відеонагляд та охорона
Сейфи
Menu
search
napysaty
vhid
oбрані
kart
Оберіть кількість платежів
10 платежів по 452грн
6 платежів по 659грн
3 платежа по 1171грн
ПІБ повністю
Телефон
Паспорт №
Ідент. номер
Електронна пошта
 Я прочитав (-ла) Оферту та Паспорт кредиту і згоден (-на) з умовами

Модуль пам`яті для комп`ютера DDR4 16GB (2x8GB) 3200 MHz T-Force Night Hawk RGB Black Team (TF1D416G3200HC16CDC01)

Опис Team TF1D416G3200HC16CDC01:

Креативний дизайн NIGHT HAWK RGB
Надихнувшись новими креативними ідеями, Team Group випустила NIGHT HAWK RGB - модулі пам"яті з радіаторами чорного і білого кольорів і підсвічуванням. Не важливо, чи виберете ви стиль таємничо чорного або бездоганно білого сокола, чи віддасте перевагу темній або світлій стороні, - обидва ці модулі пам"яті є чемпіонами по досягненню максимальних швидкостей. Їх "очі" гострозоро виблискують яскравими кольорами, що перевершують будь-які очікування.

Night Hawk RGB підтримує ефект синхронізованого підсвічування Підтримує ASUS Aura Sync
Night Hawk RGB підтримує ефект повнокольорового синхронізованого підсвічування, завдяки якому панель з унікальним дизайном в стилі очей сокола виблискуватиме приголомшуючими яскравими кольорами. На додаток до вбудованих ефектів підсвічування, що переливається і мерехтить, користувачі можуть синхронізувати підсвічування з системою за допомогою функції ASUS Aura Sync або настроїти підсвічування відповідно до своїх переваг, щоб створити ефектний індивідуальний стиль і експериментувати з популярними яскравими ефектами RGB- підсвічування.

Унікальний дизайн в стилі соколиних очей з "бойовим" підведенням. Радіатор з симетричним дизайном
Команда дизайнерів Team Group зберегла унікальний стиль NIGHT HAWK, підкресливши соколині очі яскравою лінією, бойовою, що нагадує, раскрас воїнів. Крім того, Team Group використали передову технологію екструзії алюмінію на верстаті з ЧПУ, яка дозволила створити радіатор з симетричною конструкцією, що імітує крила сокола. Після установки NIGHT HAWK RGB на материнську плату гострозорі "очі" цього нічного сокола спалахнуть яскравим світлом і він буде готовий злетіти, щоб підкорити ігровий світ.

Неперевершена продуктивність
Модуль пам"яті NIGHT HAWK RGB обладнаний новою друкованою платою з підтримкою стандарту JEDEC RC 2.0. В порівнянні з платами інших виробників, передаваний сигнал цієї плати збільшений на 35%. Збільшена відстань між шаром ланцюгів живлення і сигнальним шаром дозволяє уникнути утворення перешкод при передачі і добитися поліпшеної ефективності і продуктивності. Усе це дозволяє користувачам насолодитися максимально ефективним оверклокингом і високою стабільністю роботи модуля пам"яті.

Радіатор з симетричною конструкцією, стилізованою під крила сокола, і унікальним дизайном панелі, яка проводить світло
Компанія Team Group розробила модуль пам"яті зі світлодіодним підсвічуванням і абсолютно новою концепцією дизайну. Передова технологія екструзії алюмінію на верстаті з ЧПУ дозволила створити радіатор з симетричною конструкцією, що імітує крила сокола, і унікальним дизайном світлодіодної панелі. Після установки Night Hawk на материнську плату його "ока" починають яскраво мерехтіти в темряві і він готовий розкрити свої крила, розвиваючи неперевершену швидкість.

10-шарова плата значно збільшує стабільність
Кількість шарів друкованої плати на 25% більше в порівнянні із звичайними модулями пам"яті. Збільшена відстань між шаром ланцюгів живлення і сигнальним шаром дозволяє добитися поліпшеної ефективності і продуктивності. Завдяки тому, що ці шари не стикаються, гравці можуть насолодитися швидким розгоном системи і високою стабільністю роботи модуля пам"яті.

Входить в список QVL, схвалений виробниками материнських плат
Численні перевірки сумісності з поширеними материнськими платами гарантують 100% сумісність DDR4 з усіма материнськими платами в списку QVL (Qualified Vendor List). Таким чином, вам не доведеться турбуватися про проблеми сумісності при купівлі високошвидкісної пам"яті.

Технологія моментального оверклокинга XMP 2.0
Усі моделі серії Night Hawk підтримують технологію Intel XMP 2.0. Вона дозволить вам максимально ефективно розігнати пам"ять.

Дозволяє заощадити до 40% електроенергії
Завдяки низькій робочій напрузі DDR4 Night Hawk не лише споживає менше енергії, але і не нагрівається, забезпечуючи стабільну тривалу роботу високошвидкісної пам"яті.

Альтернативний опис Team TF1D416G3200HC16CDC01:

Модуль пам`яті для комп`ютера DDR4 16GB (2x8GB) 3200 MHz T-Force Night Hawk RGB Black Team (TF1D416G3200HC16CDC01)
DDR4, 16 ГБ, У наборі - 2, 3200 MHz, CL16, 1.35 V, RGB
NIGHT HAWK RGB підтримує ефект повнокольорового синхронізованого підсвічування завдяки якому світлопрводяща панель з унікальним дизайном в стилі очей сокола буде виблискувати приголомшливими яскравими кольорами. Користувач зможе насолоджуватися світловим ефектом "Force Flow" після налаштування модуля пам`яті і включення комп`ютера користувачі можуть синхронізувати підсвічування з системою за допомогою функції ASUS Aura Sync або налаштувати підсвічування у відповідності зі своїми вподобаннями щоб створити ефектний індивідуальний стиль і експериментувати з популярними яскравими ефектами RGB підсвічування.Неперевершена продуктивністьМодуль пам`яті NIGHT HAWK RGB обладнаний новою друкованою платою з підтримкою стандарту JEDEC RC 2.0. У порівнянні з платами інших виробників, передаваний сигнал цієї плати збільшено на 35%. Збільшена відстань між шаром ланцюгів живлення і сигнальним шаром дозволяє уникнути утворення перешкод при передачі і домогтися покращеної ефективності і продуктивності. Все це дозволяє користувачам насолодитися максимально ефективним оверклокінгом і високою стабільністю роботи модуля пам`яті.

Характеристики Team TF1D416G3200HC16CDC01:

Виробник: Team
Модель: DDR4 16GB (2x8GB) 3200 MHz T-Force Night Hawk RGB
Артикул: TF1D416G3200HC16CDC01
Тип пам`яті: DDR4
Об`єм пам`яті: 16 ГБ
Кількість модулів у наборі: 2
Стандарти пам`яті: PC4-25600
Частота пам`яті: 3200 MHz
Таймінги: CL16
Напруга: 1.35 V
Форм-фактор пам`яті: 288-pin DIMM
Перевірка і корекція помилок (ECC): non-ECC
Буферизація: unbuffered
Охолодження: радіатор
Подсветка: RGB
(Збірка) Споживча потужність: 6 Вт
Примітка: Поставка товару можлива в ОЕМ-версії. Тобто, товар може поставлятися без супроводжуючих матеріалів і додаткових компонентів, в упаковці без оформлення, що гарантує лише їх безпечне транспортування.

Купити Модуль пам`яті для комп`ютера DDR4 можливо також у

Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницький, Луцьк, Львів, Маріуполь, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів або по Україні
© Інтернет магазин laguna.ua, 2003-2022
Код партнера магазину Лагуна:

Пароль:

Реєстрація
ico_x
Спитайте в того, хто порекомендував наш магазин. В нього є промо-код, після вводу якого ви отримаєте знижку!


×
Уважно прочитайте!
  • Знаходимось у м.Дніпро
  • Працюємо під замовлення
  • Приблизна дата відправки на товарі
  • Ціни актуальні
  • Якщо є ціна товар доступний
  • Працюємо з частковою передоплатою
  • Наші гарантії
telefon(067)561 12 02 telefon(050)481 54 23
tl(067)561 12 02 vb(067)561 12 02
yarovoy-m@laguna.ua

  • Вінниця
    Вінницька обл.
  • Дніпро
    Дніпропетровська обл.
  • Житомир
    Житомирська обл.
  • Запоріжжя
    Запорізька обл.
  • Івано-Франківськ
    Івано-Франківська обл.
  • Київ
    Київська обл.
  • Кропивницький
    Кіровоградська обл.
  • Луцьк
    Волинська обл.
  • Львів
    Львівська обл.
  • Маріуполь
    Донецька обл.
  • Миколаїв
    Миколаївська обл.
  • Одеса
    Одеська обл.
  • Полтава
    Полтавська обл.
  • Рівне
    Рівненська обл.
  • Суми
    Сумська обл.
  • Тернопіль
    Тернопільська обл.
  • Ужгород
    Закарпатська обл.
  • Харків
    Харківська обл.
  • Херсон
    Херсонська обл.
  • Хмельницький
    Хмельницька обл.
  • Черкаси
    Черкаська обл.
  • Чернівці
    Чернівецька обл.
  • Чернігів
    Чернігівська обл.



  • Перейти на основний сайт