Головна
Побутова техніка
Комп`ютери периферія
Телефони та аксесуари
Меблі
Інструменти
Товари для дітей
Туризм спорт відпочинок
Авто-техніка
Побутова хімія
Відеонагляд та охорона
Сейфи
Menu
search
napysaty
vhid
oбрані
kart
Оберіть кількість платежів
10 платежів по 456грн
6 платежів по 665грн
3 платежа по 1181грн
ПІБ повністю
Телефон
Паспорт №
Ідент. номер
Електронна пошта
 Я прочитав (-ла) Оферту та Паспорт кредиту і згоден (-на) з умовами

Мікрохвильова піч Samsung MS23F301TFW/UA

Опис Samsung MS23F301TFW/BW:

Мікрохвильова піч Samsung MS 23 F 301 TFW/BW (MS23F301TFW/BW)
Тип - мікрохвилі, окремостояча, об`єм - 23 літрів, тип гриля - відсутній, потужність НВЧ - 800 Вт, тип керування - електронний, дисплей - дисплей, дезодоратор, підсвічування камери, таймер, звуковий сигнал, захист від дітей, Ширина - 489 мм, Глибина - 374 мм, Висота - 275 мм, вага - 12 кг, білий, чорний
Було б здорово скоротити процес готування до мінімуму, створюючи не тільки смачні, а й корисні страви для здоров`я всіх членів родини. Мікрохвильова піч Samsung MS23F301TFW / BW якраз покликана для полегшення розігріву і готування продуктів. Пристрій має цілих 20 програмних режимів, які дозволять довести до повної готовності страви всього за кілька хвилин. До відмітних особливостей і головним переваги даної моделі відносять як її неперевершений дизайн, оформлений з використанням чорного скла і стильним сріблястим перемикачем, так і наявність спеціального біокерамічного покриття робочої камери пристрою. Це покриття забезпечує повну антибактеріальний захист і дає стійкість до різних механічних пошкоджень. Також внутрішнє покриття печі легко миється після готування. Мікрохвильова піч Samsung MS23F301TFW / BW розташовує внутрішнім об`ємом в 23 літра. Споживана потужність пристрою - 1150 Вт Дисплей печі оснащений світлодіодним підсвічуванням. Передбачено 6 рівнів потужності мікрохвильовки. Максимальний час приготування їжі становить 99 хвилин. Є функція автоматичного приготування. Є захист від дітей.

Альтернативний опис Samsung MS23F301TFW/BW:

Мікрохвильова піч Samsung MS 23 F 301 TFW
Тип - мікрохвилі, окремостояча, об`єм - 23 літрів, потужність НВЧ - 800 Вт, тип керування - електронний, дисплей - дисплей, дезодоратор, вага - 12 кг, сріблястий, чорний
Мікрохвильова піч Samsung MS 23 F 301 TFWБуло б здорово скоротити процес готування до мінімуму, створюючи не тільки смачні, але і корисні страви для здоров`я всіх членів сім`ї. Мікрохвильова піч Samsung MS23F301TFW / BW якраз покликана для полегшення розігріву і приготування продуктів. Пристрій має цілих 20 програмних режимів, які дозволять довести до повної готовності страви всього за кілька хвилин.До відмінних рис і головним переваги даної моделі відносять як її неперевершений дизайн, оформлений з використанням чорного скла і стильним сріблястим перемикачем, так і наявність спеціального біокерамічного покриття робочої камери пристрою. Це покриття забезпечує повну антибактеріальний захист і дає стійкість до різних механічних пошкоджень. Також внутрішнє покриття печі легко миється після готування.Мікрохвильова піч Samsung MS 23 F 301 TFW має внутрішнім об`ємом в 23 літра. Потужність пристрою - 1150 Вт. Дисплей печі оснащений світлодіодним підсвічуванням. Передбачено 6 рівнів потужності мікрохвильовки. Максимальний час приготування їжі становить 99 хвилин. Є функція автоматичного приготування. Є захист від дітей. Вага пристрою становить 13,5 кілограм.

Альтернативний опис Samsung MS23F301TFW/BW:

Готувати зі свіжих продуктів так просто
Замініть заморожені напівфабрикати на здорову домашню їжу завдяки мікрохвильовій печі Samsung F300G. 20 режимів приготування дозволять вам приготувати свіжі продукти за лічені хвилини.

Прикрасьте інтер"єр своєї кухні
Стильна мікрохвильова піч F300G з лицьовою панеллю з чорного скла, гарним дисплеєм з синім підсвічуванням і сріблястим перемикачем стане справжньою окрасою вашої кухні.

Легке чищення завдяки керамічному покриттю
Внутрішня камера мікрохвильової печі F300G має гладке керамічне покриття, яке легко чиститься, є стійким до подряпин і не втрачає свого кольору з плином часу. Антибактеріальне і стійке до подряпин внутрішнє покриття прослужить вам довго і надійно.

Заощаджуйте з режимом енергозбереження
Режим енергозбереження у новій мікрохвильовій печі Samsung F300G забезпечує найнижче енергоспоживання у режимі очікування, що дозволить вам зменшити витрати на електроенергію.

Альтернативний опис Samsung MS23F301TFW/BW:

Мікрохвильова піч Samsung MS23F301TFW/UA
Тип - мікрохвилі, окремостояча, об`єм - 23 літрів, потужність НВЧ - 800 Вт, тип керування - електронний, дисплей - дисплей LED, дезодоратор, блокування від дітей, підсвічування камери, режим енергозбереження, таймер, звуковий сигнал, Ширина - 489 мм, Глибина - 374 мм, Висота - 275 мм, вага - 12 кг, білий, чорний
"Надихай світ, твори майбутнє" - це бачення є основою прагнення компанії Samsung Electronics виробляти інноваційні товари і рішення, щоб створити кращий світ, наповнений цифровими технологіями.Мета компанії — стати улюбленим брендом, новаторською і шанованою компанією. Тому Samsung Electronics спрямовує зусилля на творчість і створення інновацій, задовольняючи при цьому загальні інтереси співробітників і партнерів.Завдяки виробничій ефективності і використання новаторських підходів компанія Samsung Electronics поставляє кращі у світі товари та послуги. Samsung Electronics з радістю зустрічає нові завдання і можливості.Просто й швидко приготувати страви зі свіжих ингердиентовМікрохвильова піч Samsung MS23F301TFW дозволить замінити процес розігрівання готових до вживання страв на нормальну здорову їжу домашнього приготування. Завдяки 20 запрограмованих режимів ви можете приготувати будь-яку страву зі свіжих продуктів за лічені хвилини.Новий сучасний вигляд вашої кухніНова мікрохвильова піч MS23F301TFW зі стильним дизайном, лицьовою панеллю з чорного скла, красивим дисплеєм синього світіння і сріблястим перемикачем стане прикрасою вашої кухні.БІОкерамічне покриття - це завжди чисті стінки робочої камериСтінки робочої камери мікрохвильової печі Samsung FMS23F301TFW мають БІОкерамічне покриття, завдяки яким вони легко піддаються чищенню і не схильні до утворення подряпин або знебарвлення. Довговічне БІОкерамічне покриття володіє антибактеріальними властивостями і високою механічною стійкістю до подряпин.Кулінарне досконалістьПотрійна система рівномірного розподілу мікрохвиль (Triple Distribution System) використовує три спеціальні отвори для виходу мікрохвиль, завдяки чому забезпечується рівномірний розподіл тепла під час приготування страви.Економте гроші за електроенергію в режимі ECO ModeЕкономний режим ECO Mode нової мікрохвильової печі Samsung MS23F301TFW забезпечує мінімальне енергоспоживання в режимі очікування, що істотно зменшить ваші рахунки за електроенергію.Спробуйте приготувати улюблені страви за традиційними рецептамиВиберіть будь-який з запрограмованих в мікрохвильовій печі Samsung MS23F301TFW рецептів і приготуйте апетитне блюдо натисненням однієї кнопки.

Характеристики Samsung MS23F301TFW/BW:

Виробник: Samsung
Модель: MS 23 F 301 TFW/BW
Артикул: MS23F301TFW/BW
Тип: мікрохвилі
Спосіб установки: окремостояча
Об`єм: 23 літрів
Тип гриля: відсутній
Тип внутрішнього покриття: емаль
Потужність НВЧ: 800 Вт
Тип керування: електронний
Дисплей: дисплей
Тип відкриття дверцят: ручка
Функції та спеціальні програми: страви на пару; автоматичне меню; розморожування
Особливості: дезодоратор
Додатково: захист від дітей; звуковий сигнал; підсвічування камери; таймер
Ширина: 489 мм
Глибина: 374 мм
Висота: 275 мм
Вага: 12 кг
Колір: білий; чорний

Альтернативні характеристики Samsung MS23F301TFW/BW:

Виробник: Samsung
Модель: MS 23 F 301 TFW
Артикул: MS 23 F 301 TFW
Тип: мікрохвилі
Спосіб установки: окремостояча
Об`єм: 23 літрів
Тип внутрішнього покриття: керамічне
Потужність НВЧ: 800 Вт
Тип керування: електронний
Дисплей: дисплей
Тип відкриття дверцят: ручка
Функції та спеціальні програми: автоматичне меню; розморожування
Особливості: дезодоратор
Вага: 12 кг
Колір: чорний; сріблястий

Альтернативні характеристики Samsung MS23F301TFW/BW:

Виробник: Samsung
Модель: MS23F301TFW/UA
Артикул: MS23F301TFW/UA
Тип: мікрохвилі
Спосіб установки: окремостояча
Об`єм: 23 літрів
Тип внутрішнього покриття: керамічне
Потужність НВЧ: 800 Вт
Тип керування: електронний
Дисплей: дисплей LED
Тип відкриття дверцят: ручка
Функції та спеціальні програми: автоматичне приготування; розморожування
Особливості: дезодоратор; блокування від дітей
Додатково: звуковий сигнал; режим енергозбереження; підсвічування камери; таймер
Ширина: 489 мм
Глибина: 374 мм
Висота: 275 мм
Вага: 12 кг
Колір: білий; чорний

Купити Мікрохвильова піч Samsung MS23F301TFW/UA можливо також у

Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницький, Луцьк, Львів, Маріуполь, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів або по Україні
© Інтернет магазин laguna.ua, 2003-2022
Код партнера магазину Лагуна:

Пароль:

Реєстрація
ico_x
Спитайте в того, хто порекомендував наш магазин. В нього є промо-код, після вводу якого ви отримаєте знижку!


×
Уважно прочитайте!
  • Знаходимось у м.Дніпро
  • Працюємо під замовлення
  • Приблизна дата відправки на товарі
  • Ціни актуальні
  • Якщо є ціна товар доступний
  • Працюємо з частковою передоплатою
  • Наші гарантії
telefon(067)561 12 02 telefon(050)481 54 23
tl(067)561 12 02 vb(067)561 12 02
yarovoy-m@laguna.ua

  • Вінниця
    Вінницька обл.
  • Дніпро
    Дніпропетровська обл.
  • Житомир
    Житомирська обл.
  • Запоріжжя
    Запорізька обл.
  • Івано-Франківськ
    Івано-Франківська обл.
  • Київ
    Київська обл.
  • Кропивницький
    Кіровоградська обл.
  • Луцьк
    Волинська обл.
  • Львів
    Львівська обл.
  • Маріуполь
    Донецька обл.
  • Миколаїв
    Миколаївська обл.
  • Одеса
    Одеська обл.
  • Полтава
    Полтавська обл.
  • Рівне
    Рівненська обл.
  • Суми
    Сумська обл.
  • Тернопіль
    Тернопільська обл.
  • Ужгород
    Закарпатська обл.
  • Харків
    Харківська обл.
  • Херсон
    Херсонська обл.
  • Хмельницький
    Хмельницька обл.
  • Черкаси
    Черкаська обл.
  • Чернівці
    Чернівецька обл.
  • Чернігів
    Чернігівська обл.



  • Перейти на основний сайт