Головна
Побутова техніка
Комп`ютери периферія
Телефони та аксесуари
Меблі
Інструменти
Товари для дітей
Туризм спорт відпочинок
Авто-техніка
Побутова хімія
Відеонагляд та охорона
Сейфи
Menu
search
napysaty
vhid
oбрані
kart
Оберіть кількість платежів
10 платежів по 622грн
6 платежів по 907грн
3 платежа по 1612грн
ПІБ повністю
Телефон
Паспорт №
Ідент. номер
Електронна пошта
 Я прочитав (-ла) Оферту та Паспорт кредиту і згоден (-на) з умовами

Парова станція Braun IS 3041 WH SS (IS3041WHSS)

Опис Braun IS 3041 WH SS:

Парова станція Braun IS3041WH
матеріал підошви - Eloxal, автоматичне відключення, система захисту від накипу, протикрапельна система, Колір - білий
Парова станція BRAUN IS 3041 WH створена для того, щоб зробити ваше життя простіше і перетворити процес прасування в легке заняття. Навіть якщо ви не дуже любите гладити, тепер ви зможете доглядати за своїм гардеробом з великим задоволенням. Система має потужність 2400 Вт, вона виконана в класичному стриманому дизайні, ергономічна і зручна в експлуатації. Має досить компактну конструкцію і можливість надійного блокування праски на базі, тому її зручно транспортувати та зберігати.Її ціна відповідає прекрасним характеристикам. Дана модель обладнана унікальною підошвою Eloxal 3D, яка гарантує чудовий результат. Вона забезпечує легке і швидке ковзання праски з будь-якої тканини на 360°. Покриття підошви володіє високою стійкістю до різних пошкоджень і подряпин, його міцність в 2 рази перевищує міцність нержавіючої сталі. Ви можете бути впевнені, що BRAUN IS 3041 WH прослужить вам дуже довго, а ефективність роботи прасувальної системи буде радувати вас і вашу родину.Прасувальна система швидко справляється з навіть дуже м`ятим одягом завдяки постійній подачі пара, що становить 120 г/хв Потужний паровий удар (310 г/хв) і високий тиск пари (5 бар) забезпечать оптимальний результат, вам не доведеться докладати зусилля, щоб розправити складки на тканині – пар миттєво розгладить їх і зробить річ охайною. Забудьте про важку парову праску, в який потрібно постійно доливати воду – система має вбудований в базу резервуаром об`ємом 2000 мл, а сам праска має невелику вагу. Купити BRAUN IS 3041 WH – ідеальний варіант для тих, хто хоче придбати якісний і безпечний в експлуатації прилад.Парова станція BRAUN IS 3041 WH оснащена функцією автоматичного відключення, вона самостійно вимикається, якщо ви не використовуєте її протягом 10 хвилин. Тому можна не турбуватися, якщо ви в поспіху вийшли з будинку і випадково забули вимкнути прилад. Це не тільки захистить ваше житло від пожежі, але і заощадить електроенергію. Щоб гарантувати тривалу і стабільну роботу пристрою, виробник подбав про його своєчасне очищення від накипу. Система CalcClean за допомогою світлового індикатора обов`язково нагадає вам, що пора почистити вашу прасувальну систему. Для цього вам необхідно відкрити отвір на бічній панелі, налити в нього воду, потрясти і натиснути відповідну кнопку, розташовану на панелі управління.

Альтернативний опис Braun IS 3041 WH SS:

Парова станція Braun IS 3041 WH SS (IS3041WHSS)
матеріал підошви - алюміній, система захисту від накипу, протикрапельна система, Колір - білий
Парова станція BRAUN IS 3041 WH SS створена для того, щоб зробити ваше життя простіше і перетворити процес прасування в легке і захоплююче заняття. Навіть якщо ви не дуже любите гладити, тепер ви зможете доглядати за своїм гардеробом з великим задоволенням. Система має мощность 2400 Вт, вона виконана в класичному стриманому дизайні, ергономічна і комфортна в експлуатації. Має досить компактну конструкцію і можливість надійної блокування праски на базі, тому її зручно транспортувати і зберігати.  Її ціна відповідає прекрасним характеристикам. Дана модель обладнана унікальною підошвою Eloxal 3D, яка гарантує чудовий результат кожного разу. Вона забезпечує гладке і швидке ковзання праски по будь-якій тканині на 360 °. Покриття підошви має високу стійкість до різних ушкоджень і подряпин, його міцність в 2 рази перевищує міцність нержавіючої сталі. Ви можете бути впевнені, що BRAUN IS 3041 WH SS прослужить вам дуже довго, а ефективність роботи прасувальної системи буде радувати вас і вашу родину. Прасувальна система швидко справляється навіть з дуже м`ятою одягом, завдяки постійній подачі пари, що становить 120 г / хв. Потужний паровий удар (310 г / хв.) І високий тиск пара (5 бар) забезпечать оптимальний результат, вам не доведеться докладати зусиль, щоб розправити складки на тканині - пар миттєво розгладить їх і зробить річ охайною. Забудьте про важке паровому прасці, в який потрібно постійно доливати воду - система має вбудований в базу резервуаром об`ємом 2000 мл, а сам праска має невелику вагу. Купити BRAUN IS 3041 WH SS - ідеальний варіант для тих, хто хоче придбати якісний і безпечний в експлуатації прилад. Парова станція BRAUN IS 3041 WH SS оснащена функцією автоматичного відключення, вона самостійно вимкнеться, якщо ви не використовуєте її протягом 10 хвилин. Тому можна не турбуватися, якщо ви в поспіху вийшли з дому і ненавмисно забули відключити прилад. Це не тільки захистить ваше житло від пожежі, але і заощадить електроенергію. Щоб гарантувати довгу і стабільну роботу приладу, виробник подбав про його своєчасної очистки від накипу. Система CalcClean за допомогою світлового індикатора обов`язково нагадає вам, що пора почистити вашу прасувальну систему. Для цього вам необхідно відкрити отвір на бічній панелі, налити в нього воду, потрясти і натиснути відповідну кнопку, розташовану на панелі управління.

Характеристики Braun IS 3041 WH SS:

Виробник: Braun
Модель: IS3041WH
Артикул: IS3041WH
Потужність: 2400 Вт
Підключення: провідне
Максимальний тиск пару: 5 бар
Об`єм резервуара: 2 л
Матеріал підошви: Eloxal
Паровий удар: 310 г/хв
Подача пари: 120 г/хв
Безпека й захист: автоматичне відключення; система захисту від накипу; протикрапельна система
Колір: білий

Альтернативні характеристики Braun IS 3041 WH SS:

Виробник: Braun
Модель: IS 3041 WH SS
Артикул: IS3041WHSS
Потужність: 2400 Вт
Підключення: провідне
Максимальний тиск пару: 5 бар
Об`єм резервуара: 2 л
Матеріал підошви: алюміній
Паровий удар: 310 г/хв
Подача пари: 120 г/хв
Безпека й захист: система захисту від накипу; протикрапельна система
Режими: спрей
Колір: білий

Купити Парова станція Braun IS 3041 WH SS (IS3041WHSS) можливо також у

Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницький, Луцьк, Львів, Маріуполь, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів або по Україні
© Інтернет магазин laguna.ua, 2003-2022
Код партнера магазину Лагуна:

Пароль:

Реєстрація
ico_x
Спитайте в того, хто порекомендував наш магазин. В нього є промо-код, після вводу якого ви отримаєте знижку!


×
Уважно прочитайте!
  • Знаходимось у м.Дніпро
  • Працюємо під замовлення
  • Приблизна дата відправки на товарі
  • Ціни актуальні
  • Якщо є ціна товар доступний
  • Працюємо з частковою передоплатою
  • Наші гарантії
telefon(067)561 12 02 telefon(050)481 54 23
tl(067)561 12 02 vb(067)561 12 02
yarovoy-m@laguna.ua

  • Вінниця
    Вінницька обл.
  • Дніпро
    Дніпропетровська обл.
  • Житомир
    Житомирська обл.
  • Запоріжжя
    Запорізька обл.
  • Івано-Франківськ
    Івано-Франківська обл.
  • Київ
    Київська обл.
  • Кропивницький
    Кіровоградська обл.
  • Луцьк
    Волинська обл.
  • Львів
    Львівська обл.
  • Маріуполь
    Донецька обл.
  • Миколаїв
    Миколаївська обл.
  • Одеса
    Одеська обл.
  • Полтава
    Полтавська обл.
  • Рівне
    Рівненська обл.
  • Суми
    Сумська обл.
  • Тернопіль
    Тернопільська обл.
  • Ужгород
    Закарпатська обл.
  • Харків
    Харківська обл.
  • Херсон
    Херсонська обл.
  • Хмельницький
    Хмельницька обл.
  • Черкаси
    Черкаська обл.
  • Чернівці
    Чернівецька обл.
  • Чернігів
    Чернігівська обл.



  • Перейти на основний сайт