Головна
Побутова техніка
Комп`ютери периферія
Телефони та аксесуари
Меблі
Інструменти
Товари для дітей
Туризм спорт відпочинок
Авто-техніка
Побутова хімія
Відеонагляд та охорона
Сейфи
Menu
search
napysaty
vhid
oбрані
kart
Оберіть кількість платежів
10 платежів по 907грн
6 платежів по 1323грн
3 платежа по 2352грн
ПІБ повністю
Телефон
Паспорт №
Ідент. номер
Електронна пошта
 Я прочитав (-ла) Оферту та Паспорт кредиту і згоден (-на) з умовами

Маршрутизатор ASUS RT-AC88U

Опис Asus RT-AC88U:

Маршрутизатор ASUS RT-AC88U
ac (до 1 Гбіт/с), ac (до 1.73 Гбіт/с), ac (до 2.16 Гбіт/с), a (до 54 Мбіт/с), b (до 11 Мбіт/с), g (до 54 Мбіт/с), n (до 600 Мбіт/с), 2.4 / 5 ГГц, незнімні, Антен - 4, WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA2-ENT, WPS, WPA-ENT, 10/100/1000BASE-T Ethernet, LAN - 8, USB, фільтрація MAC-адрес, фільтрація вмісту URL, фільтрація IP-адрес, демілітаризована зона (DMZ), VPN - так
Маршрутизатор Wi-Fi ASUS RT-AC88U виводить можливості бездротових технологій на новий рівень. Реалізована в ньому новітня технологія NitroQAM ™ дозволяє прискорити роботу мережі Wi-Fi і всіх підключених до неї пристроїв. Крім того, даний маршрутизатор може похвалитися розширеною зоною покриття бездротової мережі, наявністю високошвидкісного порту USB, прискореної комутацією WAN-LAN, вісьмома портами Gigabit Ethernet і розширеними засобами забезпечення безпеки. Технологія NitroQAM ™ - на повній швидкості. Якщо ви хочете грати з комфортом в онлайн-ігри і мати можливість транслювати в інтернет ігрові баталії в форматі 4K / UHD, вам варто придивитися до маршрутизатора RT-AC88U з технологією NitroQAM ™ (1024-QAM), яка забезпечує загальну пропускну здатність бездротової мережі до 3167 Мбіт / с.Безкоштовний ігровий прискорювач. Час відгуку і розкид значень часу відгуку є критично важливими параметрами, які впливають на швидкість в онлайн-іграх. Їх значення, в значній мірі, залежать від маршруту, який долають ігрові пакети в глобальній мережі між комп`ютером користувача і сервером онлайн-ігри. Рішення Gamers Private Network® (GPN®) від компанії WTFast® виконує автоматичну оптимізацію маршруту слідування ігрових пакетів, що дозволяє знизити час відгуку в грі і істотно скоротити неминучі втрати пакетів.Сумісність з різними платформами. Швидкість роботи мережі впливає на чуйність будь-якого підключеного до неї ігрового пристрою, незалежно від платформи. ASUS RT-AC88U забезпечує високу пропускну здатність і широке покриття бездротової мережі для всіх підключених до неї ігрових пристроїв, включаючи консолі, персональні комп`ютери, мобільні пристрої *, що працюють на базі різних операційних систем: Windows®, Mac OS® і Linux. Adaptive QoS - максимальний пріоритет для ігор. Ця функція, реалізована в RT-AC88U, допоможе легко налаштувати пріоритети використання пропускної здатності інтернет-з`єднання іграми та іншими додатками. У спеціальному геймерском режимі Gamer Solo маршрутизатор виділяє онлайн-ігор повністю всю смугу пропускання, щоб гарантувати максимальну швидкість реакції в грі. Бездротова мережа Wi-Fi для будинків будь-якого розміру Бездротові маршрутизатори ASUS, як правило, забезпечують широке покриття мережі Wi-Fi зі стабільним сигналом в кожному куточку будинку або квартири. Однак на це впливає безліч факторів, у тому числі розташування кімнат, матеріал стін і навіть меблі. Але навіть якщо в бездротової мережі є «мертві зони» зі слабким, ненадійним або взагалі відсутнім сигналом, у компанії ASUS знайдеться рішення - це технологія AiMesh, яка дозволяє об`єднати кілька маршрутизаторів ASUS в єдину мережу Wi-Fi для всього будинку, яким би великим він не був. В рамках комірчастої мережі AiMesh користувач отримує централізований контроль над усіма маршрутизаторами і «безшовний» роумінг - перехід від одного вузла до іншого здійснюється автоматично. Технологія AiMesh - розумне рішення для сучасного будинку!

Альтернативний опис Asus RT-AC88U:

Дводіапазонний маршрутизатор стандарту Wi-Fi 802.11ac (AC3100) з портами Gigabit Ethernet та підтримкою системи AiMesh
Високошвидкісний маршрутизатор стандарту Wi-Fi 802.11ac – забезпечує загальну пропускну здатність бездротової мережі до 3167 Мбіт/с для трансляції відео у форматі 4K/UHD
Технологія Broadcom® NitroQAMTM – збільшення швидкості передачі даних до 2167 Мбіт/с у діапазоні 5 ГГц та до 1000 Мбіт/с у діапазоні 2,4 ГГц
Чотири антени у конфігурації 4x4 та універсальна технологія формування променя (beamforming) AiRadar для розширення зони покриття
Двоядерний процесор з тактовою частотою 1,4 ГГц – зростання швидкості обміну даними з USB-пристроями та швидкості комутації WAN–LAN
Функція агрегації каналів – швидкість обміну даними через дротове з"єднання наближена до 2 Гбіт/с
Підтримка технології MU-MIMO
Технологія AiProtection – гарантування безпеки та конфіденційності
8 портів Ethernet – вдвічі більше, ніж пропонують типові маршрутизатори
Розширені засоби батьківського контролю
Підтримка AiMesh — з"єднання з іншими сумісними маршрутизаторами ASUS, для створення потужної та гнучкої мережі Wi-Fi

Якщо ви хочете грати з комфортом в онлайн-ігри і мати можливість транслювати в інтернет ігрові баталії у форматі 4K/UHD, вам варто придивитися до маршрутизатора RT-AC88U з технологією NitroQAM™ (1024-QAM), яка забезпечує загальну пропускну здатність бездротової мережі до 3167 Мбіт/с.

Час відгуку і діапазон значень часу відгуку є критично важливими параметрами, які впливають на швидкість онлайн-ігор. Ці значення, у значній мірі, залежать від маршруту, який долають ігрові пакети в глобальній мережі між комп"ютером користувача та сервером онлайн-ігри. Рішення Gamers Private Network® (GPN®) від компанії WTFast®виконує автоматичну оптимізацію маршруту проходження ігрових пакетів, що дозволяє знизити час відгуку в грі і істотно скоротити неминучі втрати пакетів. Це рішення доступне користувачам RT-AC88U безкоштовно та може використовуватися для прискорення одного пристрою в кожен момент часу.

Якість роботи мережі впливає на швидкодію будь-якого підключеного до неї ігрового пристрою незалежно від платформи. ASUS RT-AC88U забезпечує високу пропускну здатність та розширене покриття бездротової мережі для всіх підключених до неї ігрових пристроїв, від включаючи консолі, персональні комп"ютери, мобільні пристрої*, що працюють на базі будь-якої операційної системи: Windows®2, Mac OS®3 та Linux®4.

На швидкість відгуку інтерфейсу в онлайн-іграх крім пропускної здатності мережі впливають і інші фактори. Наприклад, запущені на комп"ютері антивірусні програми та інші програми задіюють ресурси центрального процесора й пам"яті, які можна було б надати для гри. Технологія AiProtection дозволяє зупинити роботу таких програм на час гри, вивільнити додаткові ресурси та поліпшити швидкість відгуку у грі.

RT-AC88U – справжній майстер цифрових розваг, здатний об"єднати в єдину мережу велику кількість пристроїв. Його можливості дозволяють з комфортом переглядати фільми в якості Full HD (1080p) на декількох пристроях одночасно. Крім того, RT-AC88U відмінно підходить для використання в якості центрального пристрою для розумного дому, до якого можна підключити IP-камери, термпературні сенсори та безліч інших пристроїв.

Бездротові маршрутизатори ASUS, як правило, забезпечують широке покриття мережі Wi-Fi зі стабільним сигналом у кожному куточку будинку або квартири. Однак на нього впливає велика кількість факторів, як-от: розташування кімнат, матеріал стін і навіть меблі. Але навіть якщо бездротова мережа має «мертві зони» зі слабким, ненадійним або взагалі відсутнім сигналом, у компанії ASUS знайдеться рішення – це технологія AiMesh, яка дозволяє об"єднати декілька маршрутизаторів ASUS в єдину мережу Wi-Fi для всього будинку, яким би великим він не був. Такий апгрейд домашньої бездротової мережі буде ще й вигідним, адже купуючи новий маршрутизатор не доведеться викидати старий – його можна буде як і раніше використовувати як додатковий вузол системи AiMesh. У рамках мережі AiMesh користувач отримує централізований контроль над усіма маршрутизаторами і зручний «роумінг» – перехід від одного вузла до іншого здійснюється автоматично.

Характеристики Asus RT-AC88U:

Виробник: ASUS
Модель: RT-AC88U
Артикул: RT-AC88U
Режими роботи: точка доступу; Wi-Fi маршрутизатор; провідний маршрутизатор
Стандарт Wi-Fi 802.11: ac (до 1 Гбіт/с); ac (до 1.73 Гбіт/с); ac (до 2.16 Гбіт/с); a (до 54 Мбіт/с); b (до 11 Мбіт/с); g (до 54 Мбіт/с); n (до 600 Мбіт/с)
Робоча частота: 2.4 / 5 ГГц
Тип антени: незнімні
Кількість антен: 4
Захист інформації: WEP; WPA-PSK; WPA2-PSK; WPA2-ENT; WPS; WPA-ENT
Вхідний інтерфейс: 10/100/1000BASE-T Ethernet
Кількість LAN портів (RJ-45): 8
Додаткові порти: USB
Підтримка транспортних протоколів: PPPoE; PPTP; TCP/IP; UPnP; DHCP; DDNS; L2TP; IGMP
Відповідність мережевим стандартам: IEEE 802.3x, IEEE 802.1Q (VLAN); IEEE 802.3af PoE; IEEE 802.11ac; IEEE 802.3 10BASE-T (10 Мбіт/с); IEEE 802.3u 100BASE-TX (100 Мбіт/с); IEEE 802.3ab 1000BASE-T (1000 Мбіт/с); IEEE 802.11i (Wi-Fi Protected Access [WPA2] security); IEEE 802.11e (wireless quality of service [QoS])
Функції міжмережевого екрану: фільтрація MAC-адрес; фільтрація вмісту URL; фільтрація IP-адрес; демілітаризована зона (DMZ)
Підтримка VPN: так
Віддалене управління: WEB-інтерфейс
Підтримка MESH: так
Також шукають: гігабітний; двохдіапазонний; для квартири; для дому
Ширина: 118 мм
Висота: 33 мм
Глибина: 74 мм

Купити Маршрутизатор ASUS RT-AC88U можливо також у

Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницький, Луцьк, Львів, Маріуполь, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів або по Україні
© Інтернет магазин laguna.ua, 2003-2022
Код партнера магазину Лагуна:

Пароль:

Реєстрація
ico_x
Спитайте в того, хто порекомендував наш магазин. В нього є промо-код, після вводу якого ви отримаєте знижку!


×
Уважно прочитайте!
  • Знаходимось у м.Дніпро
  • Працюємо під замовлення
  • Приблизна дата відправки на товарі
  • Ціни актуальні
  • Якщо є ціна товар доступний
  • Працюємо з частковою передоплатою
  • Наші гарантії
telefon(067)561 12 02 telefon(050)481 54 23
tl(067)561 12 02 vb(067)561 12 02
yarovoy-m@laguna.ua

  • Вінниця
    Вінницька обл.
  • Дніпро
    Дніпропетровська обл.
  • Житомир
    Житомирська обл.
  • Запоріжжя
    Запорізька обл.
  • Івано-Франківськ
    Івано-Франківська обл.
  • Київ
    Київська обл.
  • Кропивницький
    Кіровоградська обл.
  • Луцьк
    Волинська обл.
  • Львів
    Львівська обл.
  • Маріуполь
    Донецька обл.
  • Миколаїв
    Миколаївська обл.
  • Одеса
    Одеська обл.
  • Полтава
    Полтавська обл.
  • Рівне
    Рівненська обл.
  • Суми
    Сумська обл.
  • Тернопіль
    Тернопільська обл.
  • Ужгород
    Закарпатська обл.
  • Харків
    Харківська обл.
  • Херсон
    Херсонська обл.
  • Хмельницький
    Хмельницька обл.
  • Черкаси
    Черкаська обл.
  • Чернівці
    Чернівецька обл.
  • Чернігів
    Чернігівська обл.



  • Перейти на основний сайт