Головна
Побутова техніка
Комп`ютери периферія
Телефони та аксесуари
Меблі
Інструменти
Товари для дітей
Туризм спорт відпочинок
Авто-техніка
Побутова хімія
Відеонагляд та охорона
Сейфи
Menu
search
napysaty
vhid
oбрані
kart
Оберіть кількість платежів
10 платежів по 465грн
6 платежів по 678грн
3 платежа по 1206грн
ПІБ повністю
Телефон
Паспорт №
Ідент. номер
Електронна пошта
 Я прочитав (-ла) Оферту та Паспорт кредиту і згоден (-на) з умовами

Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti LOCO M5 (NS-LOCO-M5)

3099 ₴
Купити Кредит
24.04.24
bonusДешевше?
код 117004
Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti LOCO M5 (NS-LOCO-M5) в Україні small №1
Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti LOCO M5 (NS-LOCO-M5) в Україні small №2
Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti LOCO M5 (NS-LOCO-M5) в Україні small №3
Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti LOCO M5 (NS-LOCO-M5) в Україні small №4
Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti LOCO M5 (NS-LOCO-M5) в Україні small №5
Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti LOCO M5 (NS-LOCO-M5) в Україні small №6
Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti LOCO M5 (NS-LOCO-M5) в Україні small №7

Опис UBiQUiTi Nanostation loco M5:

Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti LOCO M5
Режими роботи - Wi-Fi точка, стандарти мереж - a (до 54 Мбіт/с), n (до 150 Мбіт/с), робоча частота - 2.4 ГГц, тип антени - вбудована/незнімна, інтерфейси - WAN 10/100 Мбит/с
Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti LOCO M5 легко забезпечить роботу з мережевими додатками для офісу площею близько 300 квадратних метрів. Потужності процесора і оперативної пам`яті достатньо для комфортного вирішення типових мережевих бізнес-завдань - роботи в інтернет, відправлення електронної пошти або роботи з 1С. У пристрій вбудовано новітня чотирьохсекційна панельна антена, одне з передових досягнень Ubiquiti - навіть при установці на металевій або залізобетонної поверхні, параметри каналу залишаються незмінними. Кут розгортки антени 45 . Точка доступу здатна підтримувати як ефективний бездротовий міст, так і взаємодіяти з декількома базовими станціями або клієнтами.Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti LOCO M5 (LOCO M5) - всепогодна точка доступу, виконана в надійному корпусі з міцного УФ-захищеного пластику, працює в діапазоні частот 5 ГГц. Ця універсальна точка доступу з потужним процесором і великим об`ємом оперативної пам`яті, з допомогою якого можна вирішувати практично будь-які завдання, пов`язані з передачею Wi-Fi сигналу на великі відстані. Завдяки універсальному монтажного блоку, Loco M5 швидко і надійно закріплюється практично на будь вертикальної поверхні, наприклад, на стіні або щоглі. Система не вимагає окремого живлення, одержуючи робочу напругу через PoE-інжектор.

Альтернативний опис UBiQUiTi Nanostation loco M5:

Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti LOCO M5 (NS-LOCO-M5)
Режими роботи - Wi-Fi точка, стандарти мереж - a (до 54 Мбіт/с), n (до 300 Мбіт/с), робоча частота - 5 ГГц, тип антени - вбудована/незнімна, інтерфейси - LAN 10/100 Мбіт/с
Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti LOCO M5Індустрія компактних, але разом з тим потужних і функціональних точок доступу для бездротового доступу до мережі, продовжує свій розвиток. Виробники змагаються у винахідливості, постійно підвищуючи якість продуктів і роблячи роботу з ними зручною і плідною.На поступово зростаючий обсяг та спектр завдань, інженери відповідають широкими можливостями при низьких капіталовкладеннях. Американська компанія Ubiquiti Networks далеко не новачок на ринку безпровідних технологій. LocoM5 зовнішній вигляд Широкий асортимент різноманітного бездротового (і не тільки!) обладнання дозволить зробити розумний вибір, покладаючись на необхідні критерії. У сегменті продуктивних точок доступу на невелику відстань виробник пропонує звернути увагу на Nanostation Loco M5 - недороге, але дуже компактний пристрій, що дозволяє реалізувати більшість тривіальних завдань. Що ж цікавого криється в цій невеликій точки доступу? Комплектація за традицією компанії Ubiquiti Networks досить небагата - тут ми можемо знайти тільки саму точку доступу і PoE-інжектор для підключення до дротової мережі та подачі живлення, а також пару стяжок для монтажу на трубу. Подача живлення по Ethernet - дуже зручна опція, особливо з огляду на ймовірне розміщення LocoM5 поза приміщень далеко від джерел 220V. Під герметичною кришкою розташовується 10100Mbps - порт, також виробник залишив вільний роз`єм для підключення зовнішньої антени, якщо того вимагатиме ситуація. По сусідству з ним можна знайти стандартну кнопку скидання налаштувань до заводських.

Альтернативний опис UBiQUiTi Nanostation loco M5:

Індустрія компактних, але разом з тим потужних і функціональних точок доступу для бездротового доступу до мережі, продовжує свій розвиток. Виробники змагаються у винахідливості, постійно підвищуючи якість продуктів і роблячи роботу з ними зручною і плідною.

Завантажити прошивку (v5.5.8) AirMax (.bin) Налаштування
NanoStation Сертифікат для NanoStation Порівняльний огляд NanoStation Loco M5
На об"єм, що поступово збільшується і спектр завдань, інженери відповідають широкими можливостями при низьких капіталовкладеннях. Американська компанія Ubiquiti Networks далеко не новачок на ринку бездротових технологій. LocoM5 зовнішній вигляд Широкий асортимент різноманітного бездротового (і не тільки!) обладнання дозволить зробити розумний вибір, покладаючись на необхідні критерії.
У сегменті продуктивних точок доступу на невелику відстань виробник пропонує звернути увагу на Nanostation Loco M5 - недорогий, але дуже компактний пристрій, що дозволяє реалізувати більшість тривіальних завдань. Що ж цікавого криється в цій невеликій точці доступу? Комплектація за традицією компанії Ubiquiti Networks досить небагата - тут ми можемо знайти тільки саму точку доступу і PoE-інжектор для підключення її до дротової мережі і подачі живлення, а також пару стяжок для монтажу на трубу.

Подача живлення по Ethernet - досить зручна опція, особливо враховуючи ймовірне розміщення LocoM5 поза приміщеннями далеко від джерел 220V.
Під герметичною кришкою розташовується 10100Mbps - порт, також виробник залишив вільний роз"єм для підключення зовнішньої антени, якщо того вимагатиме ситуація. По сусідству з ним можна знайти стандартну кнопку скидання налаштувань до заводських.


Loco M5 вид порту
Всередині корпусу Ubiquiti NanoStation Loco M5, що важить, до речі, всього 180 грам, розташовується потужний Wi-Fi-передавач 5Ghz потужністю 200 міліват і інтегрована антена з коефіцієнтом посилення 13dbi! Подібне поєднання дозволить реалізувати бездротове підключення на відстані до 1-1,5 кілометрів. Ще пару слів варто сказати про антену: виконана з підтримкою технології MIMO 2x2, вона має сектор в 45 градусів. Loco M5 підтримує власну розробку Ubiquiti Networks - технологію півлінгу Airmax, яка дозволяє уникнути колізій при передачі даних і максимізувати ефективність каналу зв"язку. Процесор пристрою дістався від "старшого брата" - Nanostation M5 - це Atheros MIPS 24KC з тактовою частотою 400Mhz, якому допоможуть 32 мегабайти оперативної пам"яті. NanoStation Loco M5 - багатофункціональний пристрій, який може грати різну роль в мережевій інфраструктурі залежно від поточних потреб.

Для більш глибокого розуміння можливостей точки доступу варто розглянути кілька прикладів її ймовірного використання.

• Припустимо, перед вами стоїть проблема: у знайомого в сусідньому будинку є дротовий інтернет, яким він готовий поділитися з вами, особливо враховуючи той факт, що ваші перспективи на власне підключення виглядають з якихось причин вельми туманними. У такому випадку дві точки доступу Loco M5 можна в прямій видимості пов"язати один з одним в режимі Bridge, розмістивши їх на підвіконнях або фасадах будівель. Loco M5 упаковка


• Ви - провайдер, що надає послуги бездротового доступу до Internet в передмісті мегаполісу. Клієнтам, які бажають підключитися до вашої мережі, необхідно обладнання, що відповідає ряду критеріїв, таким як низька вартість, висока продуктивність, простота при монтажі та "імунітет" до найскладніших погодних умов. При такій ситуації необхідно налаштовувати точки Loco M5 в якості Station.

• Ваше завдання цього разу - роздати інтернет кільком клієнтам за Wi-Fi, наприклад, в офісі. У такому випадку, Loco M5 налаштовується в режимі Access Point і може служити точкою доступу для невеликої організації. Враховуючи здатність здійснювати маршрутизацію пакетів між інтерфейсами, тобто можливість виконувати функцію роутера, пристрій стає дійсно універсальним.
Залишається тільки додати, що Loco M5 управляється за допомогою Air OS - встановленої програми від компанії Ubiquiti Networks. Підтримка найрізноманітніших стандартів і протоколів поряд з дружнім інтерфейсом і зручністю у використанні - все це дозволяє реалізувати всі плюси пристрою для досягнення максимальної ефективності при вирішенні широкого спектру завдань.

Характеристики UBiQUiTi Nanostation loco M5:

Виробник: Ubiquiti
Модель: LOCO M5
Артикул: LOCO M5
Режими роботи: Wi-Fi точка
Стандарти мереж: a (до 54 Мбіт/с); n (до 150 Мбіт/с)
Робоча частота: 2.4 ГГц
Тип антени: вбудована/незнімна
Кількість антен: 1
Інтерфейси: WAN 10/100 Мбит/с
Ширина: 163 мм
Висота: 31 мм
Глибина: 80 мм
Вага: 180 г
Живлення: PoE
Робочий діапазон температури повітря: -30°C ~ 70°C

Альтернативні характеристики UBiQUiTi Nanostation loco M5:

Виробник: Ubiquiti
Модель: LOCO M5
Артикул: NS-LOCO-M5
Режими роботи: Wi-Fi точка
Стандарти мереж: a (до 54 Мбіт/с); n (до 300 Мбіт/с)
Робоча частота: 5 ГГц
Тип антени: вбудована/незнімна
Кількість антен: 1
Інтерфейси: LAN 10/100 Мбіт/с
Кількість LAN портів (RJ-45): 1
Ширина: 163 мм
Висота: 31 мм
Глибина: 80 мм
Вага: 180 г
Живлення: PoE
Робочий діапазон температури повітря: -30°C ~ 75°C

Купити Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti LOCO M5 (NS-LOCO-M5) можливо також у

Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницький, Луцьк, Львів, Маріуполь, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів або по Україні
© Інтернет магазин laguna.ua, 2003-2022
Код партнера магазину Лагуна:

Пароль:

Реєстрація
ico_x
Спитайте в того, хто порекомендував наш магазин. В нього є промо-код, після вводу якого ви отримаєте знижку!


×
Уважно прочитайте!
  • Знаходимось у м.Дніпро
  • Працюємо під замовлення
  • Приблизна дата відправки на товарі
  • Ціни актуальні
  • Якщо є ціна товар доступний
  • Працюємо з частковою передоплатою
  • Наші гарантії
telefon(067)561 12 02 telefon(050)481 54 23
tl(067)561 12 02 vb(067)561 12 02
yarovoy-m@laguna.ua

  • Вінниця
    Вінницька обл.
  • Дніпро
    Дніпропетровська обл.
  • Житомир
    Житомирська обл.
  • Запоріжжя
    Запорізька обл.
  • Івано-Франківськ
    Івано-Франківська обл.
  • Київ
    Київська обл.
  • Кропивницький
    Кіровоградська обл.
  • Луцьк
    Волинська обл.
  • Львів
    Львівська обл.
  • Маріуполь
    Донецька обл.
  • Миколаїв
    Миколаївська обл.
  • Одеса
    Одеська обл.
  • Полтава
    Полтавська обл.
  • Рівне
    Рівненська обл.
  • Суми
    Сумська обл.
  • Тернопіль
    Тернопільська обл.
  • Ужгород
    Закарпатська обл.
  • Харків
    Харківська обл.
  • Херсон
    Херсонська обл.
  • Хмельницький
    Хмельницька обл.
  • Черкаси
    Черкаська обл.
  • Чернівці
    Чернівецька обл.
  • Чернігів
    Чернігівська обл.



  • Перейти на основний сайт