Головна
Побутова техніка
Комп`ютери периферія
Телефони та аксесуари
Меблі
Інструменти
Товари для дітей
Туризм спорт відпочинок
Авто-техніка
Побутова хімія
Відеонагляд та охорона
Сейфи
Menu
search
napysaty
vhid
oбрані
kart
Оберіть кількість платежів
10 платежів по 1156грн
6 платежів по 1685грн
3 платежа по 2996грн
ПІБ повністю
Телефон
Паспорт №
Ідент. номер
Електронна пошта
 Я прочитав (-ла) Оферту та Паспорт кредиту і згоден (-на) з умовами

Монітор AOC u2879Vf

Опис Aoc U2879VF:

Монітор AOC u2879Vf
28", TN, 3840 x 2160, 76 Гц, 16:9, 300 кд/м2, 1000:1, макс. 47 Вт, 1 х DVI, 1 х HDMI, 1 х VGA, 1 х DisplayPort, регулювання нахилу, VESA - відсутній, немає, 658.9 x 560.6 x 245 мм, сріблястий/чорний
AOC U2879VF забезпечує захоплюючу дух якість зображення в кінематографічному форматі 16:9 на великому, 28-дюймовому екрані. HDMI 2.0 надає пропускну здатність, оптимізовану для перегляду розкішного, детального 4К-вмісту. Любителям ігор і фільмів припадуть до вподоби надшвидке час відгуку в 1 мс, частота оновлення 60 Гц і технологія FreeSync для динамічного дії без розривів зображення, зависання або двоїння. Крім зачаровують розваг, великий простір на екрані і точна передача кольору також відмінно підходять для проектів зі створення або редагування відео, до того ж екран можна легко розділити на декілька окремих панелей для додаткової багатозадачності.Flicker FreeТехнологія AOC Flicker Free забезпечує комфортне використання дисплея завдяки гібридним рішенням – регулювання яскравості без мерехтіння екрану.Роздільна здатність 4K UHDУльтрависока чіткість з роздільною здатністю 3840 x 2160 (4K UHD) забезпечує чудову щільність пікселів 157 PPI (пікселів на дюйм) на великому 28-дюймовому екрані для видатного деталізованого зображення. 10-бітова глибина кольору RGB екрану забезпечує значно більш природні переходи між відтінками виключно для реальної картинки.10 біт10-бітова глибина кольору RGB екрану забезпечує значно більше природних переходів між відтінками виключно для реальної картинки.PiPПропонуючи кілька входів, таких як DisplayPort, HDMI, Dual-Link DVI цей монітор дозволяє переглядати кілька зображень, використовуючи режим «картинка в картинці» і режим послідовного виведення зображень, наприклад, перегляд відео з медіаплеєра з підключенням HDMI в одній стороні екрану і вхід в мережу з комп`ютера з підключенням DisplayPort у другій частині екрана.Час відгуку 1 мсЧасу відгуку рівний 1 мс означає швидкість без розмиття зображення для повноцінної насолоди грою. Швидкісний рух і драматичні переходи будуть плавними без дратівливих затримок зображення. Виберіть правильний шлях до успіху, не дозволяйте повільному монітору гальмувати вас.HDMI/DisplayPortHDMI (мультимедійний інтерфейс високої чіткості) – стандарт цифрової передачі відео і звуку для підключення новітньої побутової електроніки, включаючи Blu-ray плеєри та ігрові консолі. Display Port розроблений як майбутній стандарт підключення цифрового відео та звуку, що забезпечує більш високий рівень роботи і зручності, ніж старі формати.

Альтернативний опис Aoc U2879VF:

AOC U2879VF забезпечує захоплюючу дух якість зображення в кінематографічному форматі 16:9 на великому, 28-дюймовому екрані. HDMI 2.0 надає пропускну здатність, оптимізовану для перегляду розкішного, детального 4К-вмісту. Любителям ігор і фільмів припадуть до вподоби надшвидкий час відгуку в 1 мс, частота оновлення в 60 Гц і технологія FreeSync для динамічної дії без розривів зображення, зависання або двоїння. Крім чаруючих розваг, широкий простір на екрані і точна передача кольору також відмінно підходять для проектів зі створення або редагування відео, до того ж екран можна легко розділити на кілька окремих панелей для додаткової багатозадачності.

Flicker Free
Технологія AOC Flicker Free забезпечує комфортне використання дисплея завдяки гібридному рішенню - регулюванню яскравості без мерехтіння екрану.

Роздільна здатність 4K UHD
Ультрависока чіткість з роздільною 3840 x 2160 (4K UHD) забезпечує чудову щільність пікселів 157 PPI (пікселів на дюйм) на великому 28-дюймовому екрані для видатного детального зображення.

10 біт
10-бітна глибина кольору RGB екрану забезпечує значно природніші переходи між відтінками для виключно реальної картинки.

PiP
Пропонуючи кілька входів, таких як DisplayPort, HDMI і Dual-Link DVI даний монітор дозволяє переглядати кілька зображень, використовуючи режим «картинка в картинці» і режим послідовного виведення зображень, наприклад, перегляд відео з медіаплеєра з підключенням HDMI в одній стороні екрану і вхід в мережу з комп"ютера з підключенням DisplayPort в другій частині екрана.

Час відгуку 1 мс
Часу відгуку рівний 1 мс означає швидкість без розмиття зображення для повноцінного задоволення грою. Швидкісний руху і драматичні переходи будуть плавними без дратівливих затримок зображення.
Виберіть правильний шлях до успіху, не дозволяйте повільному монітору зупинити вас.

HDMI/DisplayPort
HDMI (мультимедійний інтерфейс високої чіткості) - стандарт цифрової передачі відео і звуку для підключення новітньої побутової електроніки, включаючи Blu-ray плеєри та ігрові консолі.
Display Port розроблений як майбутній стандарт підключення цифрового відео і звуку, що забезпечує більш високий рівень роботи і зручності, ніж старі формати.

Характеристики Aoc U2879VF:

Виробник: AOC
Модель: u2879Vf
Артикул: u2879Vf
Тип монітора: Для дому та офісу
Діагональ дисплея: 28"
Тип матриці: TN
Максимальна роздільна здатність екрану: 3840 x 2160
Частота оновлення екрану: 76 Гц
Співвідношення сторін: 16:9
Підсвічування: WLED
Покриття: матове
Час реакції матриці: 1мс
Яскравість: 300 кд/м2
Контрастність статична: 1000:1
Контрастність динамічна: 80 000 000:1
Кути огляду (гориз./вертик.): 170/160
Максимальна кількість кольорів: 1.07 млрд
Споживана потужність в робочому режимі: макс. 47 Вт
Споживана потужність у режимі очікування: 0.3 Вт
Інтерфейси та підключення: 1 х VGA; 1 х DVI; 1 х HDMI; 1 х DisplayPort
VESA: відсутній
Регулювання положення: регулювання нахилу
Вбудовані колонки: немає
Особливості: підтримка MHL; гніздо для замка Kensington
Розміри з підставкою: 658.9 x 560.6 x 245 мм
Колір: сріблястий/чорний
Також шукають: великі; для фільмів

Купити Монітор AOC u2879Vf можливо також у

Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницький, Луцьк, Львів, Маріуполь, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів або по Україні
© Інтернет магазин laguna.ua, 2003-2022
Код партнера магазину Лагуна:

Пароль:

Реєстрація
ico_x
Спитайте в того, хто порекомендував наш магазин. В нього є промо-код, після вводу якого ви отримаєте знижку!


×
Уважно прочитайте!
  • Знаходимось у м.Дніпро
  • Працюємо під замовлення
  • Приблизна дата відправки на товарі
  • Ціни актуальні
  • Якщо є ціна товар доступний
  • Працюємо з частковою передоплатою
  • Наші гарантії
telefon(067)561 12 02 telefon(050)481 54 23
tl(067)561 12 02 vb(067)561 12 02
yarovoy-m@laguna.ua

  • Вінниця
    Вінницька обл.
  • Дніпро
    Дніпропетровська обл.
  • Житомир
    Житомирська обл.
  • Запоріжжя
    Запорізька обл.
  • Івано-Франківськ
    Івано-Франківська обл.
  • Київ
    Київська обл.
  • Кропивницький
    Кіровоградська обл.
  • Луцьк
    Волинська обл.
  • Львів
    Львівська обл.
  • Маріуполь
    Донецька обл.
  • Миколаїв
    Миколаївська обл.
  • Одеса
    Одеська обл.
  • Полтава
    Полтавська обл.
  • Рівне
    Рівненська обл.
  • Суми
    Сумська обл.
  • Тернопіль
    Тернопільська обл.
  • Ужгород
    Закарпатська обл.
  • Харків
    Харківська обл.
  • Херсон
    Херсонська обл.
  • Хмельницький
    Хмельницька обл.
  • Черкаси
    Черкаська обл.
  • Чернівці
    Чернівецька обл.
  • Чернігів
    Чернігівська обл.



  • Перейти на основний сайт