Головна
Побутова техніка
Комп`ютери периферія
Телефони та аксесуари
Меблі
Інструменти
Товари для дітей
Туризм спорт відпочинок
Авто-техніка
Побутова хімія
Відеонагляд та охорона
Сейфи
Menu
search
napysaty
vhid
oбрані
kart
Оберіть кількість платежів
10 платежів по 1442грн
6 платежів по 2102грн
3 платежа по 3737грн
ПІБ повністю
Телефон
Паспорт №
Ідент. номер
Електронна пошта
 Я прочитав (-ла) Оферту та Паспорт кредиту і згоден (-на) з умовами

Монітор Dell P2418HT (210-AKBD)

Опис Dell 210-AKBD:

Висока продуктивність на кінчиках пальців.
Підвищіть ефективність роботи без шкоди комфорту за допомогою кращого в світі 23,8-дюймового сенсорного монітора. Оцініть переваги шарнірної підставки і сенсорного екрану з антибліковим покриттям.

Працюйте руками

Інтуїтивно зрозуміле сенсорне введення: технологія сенсорного введення з підтримкою 10 точок дотику забезпечує більш природний і простий робочий процес, тому жести натискання, прокрутки, пролистування і стиснення не викликають ніяких проблем навіть у початківців користувачів. Оцініть плавність навігації за допомогою сенсорного управління з підтримкою двох рук на безрамковому екрані з антибліковим покриттям.

Робота в будь-якому положенні: шарнірна підставка забезпечує простоту переведення монітора зі стандартного положення в положення з нахилом під кутом 60 °. Вона також підтримує додаткові можливості нахилу і повороту в горизонтальній площині, що допомагає розмістити екран в найбільш зручному положенні для вирішення ваших завдань. Крім того, амортизатор забезпечує надійний захист від ударів при повному стисненні підставки.

Приголомшливо чітке зображення: сучасна технологія сенсорного введення Advanced In-Cell дозволяє відмовитися від використання скляного екрану, що використовувався в традиційних моніторах, і задіяти антиблікове покриття, що зменшує подразнювальне відображення і запобігає виникненню відбитків пальців на екрані. У результаті зображення відтворюється плавно і чітко, що підвищує зручність перегляду.

Відсутність меж: надтонка фронтальна панель - це стильне і елегантне рішення для запобігання розривів зображення при роботі на декількох моніторах.

Неймовірна зручність

Чудове зображення: роздільна здатність Full HD і динамічний коефіцієнт контрастності 8 000 000:1 забезпечує виняткову якість зображення. Насолоджуйтеся узгодженою кольоропередачею і ефективно взаємодійте з колегами завдяки широкому куту огляду (178/178), який забезпечується технологією планарної комутації.

Зручність роботи: уникайте зайвої напруги очей завдяки екрану з антибліковим покриттям і відсутністю мерехтіння з підтримкою функції ComfortView, яка відфільтровує несприятливе синє світло. Крім того, монітор сертифікований TUV1.

Свобода від проводів: організуйте ергономічне робоче місце за допомогою продуманої системи організації кабелів. Не дозволяє кабелям заважати роботі при опусканні підставки монітора, а кабельна муфта утримує кабелі разом. Порти підключення приховані кришкою кабельного відсіку.

Встигайте більше

Багатозадачність: програмне забезпечення Dell Display Manager допомагає працювати над кількома завданнями одночасно і економити час. Швидке впорядкування вікон програм на екрані за допомогою функції Easy Arrange. Налаштування та попереднє завдання параметрів кольорів за допомогою режиму Auto-Mode.

Порти для підключення: широкий спектр портів для підключення, таких як VGA, DP, HDMI, USB 3.0 і USB 2.0 забезпечує простоту з"єднання різних пристроїв.

Оптимальне рішення для різних приміщень: різні варіанти розміщення завдяки сумісності зі стандартом VESA. Прикріпіть монітор до стіни або встановіть його на кронштейнах і насолоджуйтеся свободою формування свого робочого місця.

Альтернативний опис Dell 210-AKBD:

Монітор Dell P2418HT (210-AKBD)
23.8", IPS, 1920 х 1080, 16:9, 250 кд/м2, 1000:1, 1 х HDMI, 1 х VGA, 1 х USB, 1 х DisplayPort, поворотний екран (Pivot), регулювання нахилу, регулювання по висоті, так, чорний
Працюйте рукамиІнтуїтивно зрозумілий сенсорний ввід: технологія сенсорного введення з підтримкою 10 точок дотику забезпечує більш природний і простий робочий процес, тому жести натискання, прокручування, гортання і стиснення не викликають ніяких проблем навіть у початківців користувачів.Приголомшливо чітке зображення: сучасна технологія сенсорного введення Advanced In-Cell дозволяє відмовитися від використання скляного екрану, який використовувався в традиційних моніторах, та задіяти антиблікове покриття, що зменшує подразнення відображення та запобігає виникнення відбитків пальців на екрані. В результаті зображення відтворюється плавно та чітко, що підвищує зручність перегляду.Відсутність кордонів: надтонка фронтальна панель - це стильне та елегантне рішення для запобігання розривів зображення при роботі на декількох моніторах.Неймовірна зручністьЧудове зображення: дозвіл Full HD та динамічний коефіцієнт контрастності 8 000 000: 1 забезпечують виняткову якість зображення. Насолоджуйтесь узгодженої кольору і ефективно взаємодійте з колегами завдяки широкому куту огляду (178/178), який забезпечується технологією планарной комутації.Зручність роботи: уникайте зайвої напруги очей завдяки екрану з покриттям антивідблиску та відсутністю мерехтіння з підтримкою функції ComfortView, яка відфільтровує несприятливий синє світло. Крім того, монітор сертифікований TUV1.Свобода від проводів: організуйте ергономічне робоче місце за допомогою продуманої системи організації кабелів. Короб не дозволяє кабелям заважати роботі при опусканні підставки монітора, а кабельна муфта утримує кабелі разом. Порти підключення приховані кришкою кабельного відсіку. Встигайте більшеБагатозадачність: програмне забезпечення Dell Display Manager допомагає працювати над декількома завданнями одночасно і економити час. Швидке упорядкування вікон додатків на екрані за допомогою функції Easy Arrange. Можливість налаштування і попереднього завдання колірних параметрів додатків за допомогою режиму Auto-Mode.Порти для підключення: широкий спектр портів для підключення, таких як VGA, DP, HDMI, USB 3.0 і USB 2.0 забезпечує простоту підключення різних пристроїв.Оптимальне рішення для різних приміщень: різні варіанти розміщення завдяки сумісності зі стандартом VESA. Прикріпіть монітор до стіни або встановіть його на кронштейнах і насолоджуйтеся свободою формування свого робочого місця.

Характеристики Dell 210-AKBD:

Виробник: Dell
Модель: P2418HT
Артикул: 210-AKBD
Тип монітора: Для програміста; Широкоформатний; Професійний; Сенсорний
Діагональ дисплея: 23.8"
Тип матриці: IPS
Максимальна роздільна здатність екрану: 1920 х 1080
Співвідношення сторін: 16:9
Подсветка: WLED
Покриття: матове
Яскравість: 250 кд/м2
Контрастність статична: 1000:1
Контрастність динамічна: 8 000 000:1
Кути огляду (гориз./вертик.): 178/178
Інтерфейси та підключення: 1 х VGA; 1 х HDMI; 1 х USB; 1 х DisplayPort
Регулювання положення: поворотний екран (Pivot); регулювання нахилу; регулювання по висоті
Вбудовані колонки: так
Колір: чорний
Також шукають: вертикальні; TFT; LCD

Купити Монітор Dell P2418HT (210-AKBD) можливо також у

Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницький, Луцьк, Львів, Маріуполь, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів або по Україні
© Інтернет магазин laguna.ua, 2003-2022
Код партнера магазину Лагуна:

Пароль:

Реєстрація
ico_x
Спитайте в того, хто порекомендував наш магазин. В нього є промо-код, після вводу якого ви отримаєте знижку!


×
Уважно прочитайте!
  • Знаходимось у м.Дніпро
  • Працюємо під замовлення
  • Приблизна дата відправки на товарі
  • Ціни актуальні
  • Якщо є ціна товар доступний
  • Працюємо з частковою передоплатою
  • Наші гарантії
telefon(067)561 12 02 telefon(050)481 54 23
tl(067)561 12 02 vb(067)561 12 02
yarovoy-m@laguna.ua

  • Вінниця
    Вінницька обл.
  • Дніпро
    Дніпропетровська обл.
  • Житомир
    Житомирська обл.
  • Запоріжжя
    Запорізька обл.
  • Івано-Франківськ
    Івано-Франківська обл.
  • Київ
    Київська обл.
  • Кропивницький
    Кіровоградська обл.
  • Луцьк
    Волинська обл.
  • Львів
    Львівська обл.
  • Маріуполь
    Донецька обл.
  • Миколаїв
    Миколаївська обл.
  • Одеса
    Одеська обл.
  • Полтава
    Полтавська обл.
  • Рівне
    Рівненська обл.
  • Суми
    Сумська обл.
  • Тернопіль
    Тернопільська обл.
  • Ужгород
    Закарпатська обл.
  • Харків
    Харківська обл.
  • Херсон
    Херсонська обл.
  • Хмельницький
    Хмельницька обл.
  • Черкаси
    Черкаська обл.
  • Чернівці
    Чернівецька обл.
  • Чернігів
    Чернігівська обл.



  • Перейти на основний сайт